Salt, ‘İsrail’ iddialarını yalanladı


CHP’li Ali Mahir Başarır, İsrail’e kurşun geçirmez cam ticareti yapıldığını ve bu işin kendi şirketi tarafından yürütüldüğü iddialarını yalanlayan ​Salt Cam San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mekin Merter Salt, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar İsrail devletine veya ilgili herhangi bir şirketine hiçbir şekilde cam ihracatımız olmamıştır. Videoda iddia edilen cam kurşun geçirmez cam değil, jaluzili ısıcamdır. İhracatçı firma Salt Cam firması değil, Star Group firmasıdır. Camların ihraç edildiği ülke israil değil Ürdün’dür” dedi.

 

Tarih : 4 Ağustos 2024 Pazar 12:23

Haber Merkezi

CHP’li Ali Mahir Başarır’ın iddialarını yalanlayan Salt, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “01/08/2024 tarihinde Halk TV’ye ait Youtube kanalında, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a ait videoda , bir milletvekiline , daha da önemlisi bir hukukçuya yakışmayacak bir şekilde , gerçeğe aykırı , ticari itibarımızı zedeleyici , habercilik ve meslek kuralları ile bağdaşmayan , iftira boyutuna ulaşan söylemler ile ilgili açıklamada bulunma zarureti hasıl olmuştur. Öncelikle Salt Cam San. Ve tic. Ltd. Şti. ünvanlı firmamızın cam ihraç ettiği ülkeler arasında İsrail bulunmamaktadır. Hatta Kuruluşumuzdan bugüne kadar İsrail devletine veya ilgili herhangi bir şirketine hiçbir şekilde cam ihracatımız olmamıştır. Videoda iddia edilen cam  kurşun geçirmez cam değil, jaluzili ısıcamdır. İhracatçı firma Salt Cam firması değil, Star Group firmasıdır. Camların ihraç edildiği ülke İsrail değil Ürdün’dür. Ürdün’e Star Group tarafından ihraç edilen camların , firmamız ile hiçbir ilgilisi bulunmamaktadır. Firma olarak, mesleki dayanışma adına  Star Group firmasının , ihraç edilecek camlarının mersin limanına erken gelmesi sebebiyle , bu camları depomuza 1 gün için bekletme isteği geri çevrilmemiş ve bu firmaya yardımcı olunmuştur. Camın cinsi, nevi , miktarı vb. herhangi bir konuda bilgimiz olmadığı gibi , camın ihraç edileceği ülke hakkında da herhangi bir bilgimiz bulunmamaktadır. Kaldı ki bu gerçek dışı videodan sonra yaptığımız araştırmada , habere konu camla ilgili bütün gerçekleri de yukarıda kamuoyu ile paylaşmış bulunmaktayız. Gerekli araştırmalar yapılmadan yayınlanan bu video ile ilgili olarak hem şahsımı hem de şirketimizi hedef alan bu kişiler hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır. Kamuoyunun takdir ve bilgilerine sunarız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA