Başkan Boltaç; “Yetim hakkını koruyacağım”


Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Akşemsettin Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Boltaç, mahalle halkı ile bir araya geldi. Yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılanan Boltaç, vatandaşların taleplerini not aldı.

 

Tarih : 17 Eylül 2024 Salı 14:09

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkan Boltaç, belediyenin çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi, vatandaşlarla tek tek konuşarak sorunlarını dinledi. Her zaman halkı için hizmet sunma gayesinde bulunacağının altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Belediyenin makamına, kendi paramla koltuğunu, sandalyesini alıyorum. Bu anlamda her bir yetimin hakkını ben korumakla mükellefim. Hiç merak etmeyin doludizgin geliyorum.  Yapılan işe ben bugün tepki göstermeseydim bu işin arkası kesilmezdi. Mülk sahibi önce Allah, sonra siz. Ben ise kiracıyım. Size hizmetimi getirir sunarım. Çünkü para sizin paranız. Ben sadece sizin namınıza doğru bir şekilde yönetmekle mükellefim. İtibarım parayla satın alınabilecek bir şey değil.” dedi. Başkan Ali Boltaç, ziyaretlerini sürdürerek Tarsus’un her köşesinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA