Toroslar’da yol yenileme çalışmaları sürüyor


Toroslar Belediyesi, gerek alt yapı gerekse doğal şartlar sebebiyle bozulan yollarda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri deforme olmuş yolları yenileyerek vatandaşın hizmetine sunuyor. Bozuk yolları iyileştirip düzelten ekipler, bu kapsamda Turgut Türkalp, Kurdali ve Demirtaş Mahallelerinde asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 17 Eylül 2024 Salı 14:10

Haber Merkezi

İlçede vatandaşların yoğun kullandığı alanlara öncelik verilen çalışmalar, program dahilinde diğer mahallelerde de devam edecek. Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, özellikle deforme olmasından dolayı ulaşımda sorun yaratan yolları en hızlı bir şekilde bakımdan geçirerek yenilediklerini söyledi. Amaçlarının kentteki ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak olduğunu dile getiren Başkan Yıldız, “Muhtarlarımız ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda merkez ve yaylalarımızda ihtiyaç duyulan her mahalleye gerekli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Trafik sirkülasyonun yoğun olduğu mahallelerimizde ise asfalt bakım çalışmalarımızı en hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bir yandan üst yapı çalışmalarını sürdürürken ilçemizin gelişimine katkı sunmak adına bir yandan da yeni yollar açıyor, çiftçilerimizin tarlalarına gidiş ve gelişlerini daha rahat sağlamak amacıyla bahçe yollarını düzeltiyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA