Şeytan sabır istiyor!


TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu lige kötü başladı. Ligde oynadığı ilk 3 maçta puan dahi alamayan kırmızı lacivertlilerde Teknik Direktör Okan Kopan sabır istedi.

 

Tarih : 17 Eylül 2024 Salı 15:03

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu lige kötü başladı. Lige İzmir deplasmanında2-0’lık Menemen FK yenilgisiyle başlayan kırmızı lacivertli temsilcimiz ligin ikinci haftasında evinde Motolux 68 Aksarayspor’a 3-1 yenildi. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Yeni Mersin İdman Yurdu bu hafta evinde Tokat temsilcisi Erbaaspor’u konuk edecek.

KOPAN; “SON MAÇA 7 EKSİKLE ÇIKTIK”

Takımın durumuyla ilgili bir açıklama yapan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Okan Kopan, “3'te 0 yapmak hepimizi üzdü elbette. Puan alabileceğimiz anlarda oldu 3 maç genelinde. Menemen FK maçında mağlubiyeti hak etmemiştik aslında. 68 Aksaray maçında ilk golü atıp kontrolü ele alabilseydik puan ya da puanlar çıkartabilirdik. Son maçta ise 7 eksikle gittik. Yeni transferlerimiz var ama hepsini götüremedik deplasmana.  Bazı şeylerin yerine oturması için biraz zamana ve sabra ihtiyacımız var. Desteğe ihtiyacımız var. Erbaaspor maçı oldukça zor olacak. Onlarda 3'te 0 yaptı bizde. Kazanmak istiyoruz elbette. Evimizde oynayacağız ve kazanmak için çalışıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama bazen her istediğiniz olmuyor maalesef” dedi.

“BİR GALİBİYETLE HER ŞEYİ LEHİMİZE ÇEVİREBİLİRİZ”

Arnavutköy maçında bir futbolcuyla kavga ettiği iddia edilen Kopan, konuyla ilgili şunları söyledi; “Arnavutköy maçında yaşanan bir olaydan bahsediliyor. Teknik heyetle oyuncu arasında yaşanan bir olay ve öyle bahsedildiği gibi bir durumda yok aslında. Neden böyle konuşuluyor onu da anlamış değilim. Her futbolcu oynamak ister, her futbolcu sahada kalmak ister. Ama bazen bir şeylerin değişmesi gerekir ve kararlar verilir. Dünya'nın her yerinde de bu tarz tartışmalar yaşanmıştır. Ama sanki sadece bizde oluyormuş gibi gösteriliyor. Şuan kötü gibi görünebilir her şey. Ama bunu tersine döndürmek için mücadele ediyoruz. Buraya gelirken her şeyin farkında olarak geldik.  Erbaa maçında tüm taraftarımızı tribüne desteğe bekliyoruz. Bir galibiyetle her şeyi lehimize çevirebiliriz. Yeni transferimiz de takıma alıştığında her şey daha iyi olacaktır.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA