Bağlarbaşı Mahallesinin yolları soğuk asfaltla kaplanıyor


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız; Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, ilçeye bağlı kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Bağlarbaşı Mahallesi’nde gerçekleşen soğuk asfalt (sathi kaplama) çalışmalarını yerinde inceledi. Eş Başkan Arslan, Akdeniz’de yol ve asfalt sorunu yaşayan tek mahalle kalmayıncaya dek hizmetlerin süreceğinin altını çizdi.

 

Tarih : 24 Eylül 2024 Salı 12:53

Haber Merkezi

Bağlarbaşı Mahallesi 67713 numaralı sokak ve mezarlık yolu üzerinde fen işleri ekipleri tarafından sathi kaplama öncesi yol reglaj ve dolgu çalışmasında 20 kamyon bypass serimi tamamlandı. Ardından da 2 kilometreyi aşkın yolda sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışması başlatıldı.  Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, beraberlerinde Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Şenateş ve birim müdürleri ile birlikte bölgede devam eden hizmetleri yerinde inceleyip, ekiplerden bilgi aldı. Akdeniz Belediyesi tarafından geçen haftalarda ilk kez düzenlenen incir festivali ile kent ve ülke gündemine gelen Bağlarbaşı’nda, yine mahalle sakinlerinin isteği ve Eş Başkanların talimatı üzerine, bölgeye çok amaçlı bir meydan kazandırılması için de ön hazırlıklar başlatıldı.

“YOL VE ULAŞIM SIKINTISI YAŞANAN HER BÖLGEYE HİZMET ULAŞACAK”

İş makineleri desteği ile soğuk asfalt serimi yapılan bölgeyi gezen ve süren çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Eş Başkan Nuriye Arslan; “Bağlarbaşı Mahallesi sakinlerimizin ve muhtarımızın talepleri üzerine, yoğun olarak kullanılan fakat sıkıntı yaşanan caddelerde, fen işlerine bağlı ekiplerimiz soğuk asfalt çalışması başlattı.  Göreve geldiğimizden beri, mağduriyet yaşayan kırsal kesimlerimizde yol ve ulaşım sıkıntılarını gidermek için seferber olup çalışma başlattık. Halkımızda da büyük bir memnuniyet var. Hiç kimse merak etmesin, ilçemizde yol ve ulaşım sıkıntısı yaşayan tüm bölgelere eşit hizmet ulaşacak, hangi mahallede olursa olsun yurttaşlarımız hizmetlerden mahrum kalmayacak. Fen işleri ekibimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MUHTAR ŞENATEŞ; “EN SIKINTILI YOLLARIMIZ YENİLENDİ”

Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Şenateş de bölgeye sunulan hizmetten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; “Göreve geldiğimizden bu yana sıkıntı yaşanan tüm yollarımızla ilgili Akdeniz Belediyemize başvurduk. Daha önce geçilemez olan, araçların çamura battığı, en büyük sıkıntıları yaşadığımız 67712 ve 67713 numaralı sokaklarımızda çalışmalar yapıldı. Fakat fen işleri ekipleri en sıkıntılı bu yollarımızı yeniledi. Akdeniz Belediyemize ve Eş Başkanlarımıza ve fen işleri çalışanlarına, şahsım ve Bağlarbaşı Mahallesi adına teşekkür ediyorum.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA