Voleybol müsabakaları sona erdi


Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakaları sona erdi. ‘Gel Sporla Buluşalım’ mottosuyla Mersin’de, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen "Kamu Spor Oyunları" Voleybol Mersin İl seçmeleri sonunda erkeklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci olurken, kadınlarda ise Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci olma başarısı gösterdi.

 

Tarih : 24 Eylül 2024 Salı 15:42

Haber Merkezi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl Temsilciliği işbirliğinde organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakaları sonunda kadınlarda Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü, erkeklerde ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci oldu.

İL MİLLİ EĞİTİM BİRİNCİ OLDU

Kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacı ve ‘Gel Sporla Buluşalım’ mottosuyla Mersin’de, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen "Kamu Spor Oyunları" Voleybol Mersin İl seçmeleri sonunda erkeklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Tarsus Devlet hastanesi ikinci, Silifke Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü üçüncü ve Mersin İl Jandarma Komutanlığı dördüncü olurken, kadınlarda ise Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci, Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanlığı ikinci olma başarısı gösterdi. Mersinli Ahmet Spor Salonunda birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva sonunda dereceye dereceye giren takımlara ödülleri Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Nurten Keskin ve Mersinli Ahmet Spor Salonu Tesis Amiri Nesimi Sarı tarafından verildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA