Mersin’de şalvarlı kadınlar korosu


Mersin’in Mut ilçesinde bu yıl 1’si düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Festivalinde şalvarlı köylü kadınlardan oluşan amatör sesler korosunun performansı büyük beğeni topladı.

 

Tarih : 29 Eylül 2024 Pazar 13:40

Şalvarlı köylü kadınlar, Zeytin ve Zeytinyağı Festivalinde tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkında konser verdi. Çukurbağ köyü sakinleri arasından 40-70 yaş arası kadınlardan oluşan sempatik koro. izleyenlere neşeli anlar yaşattı. Koronun orkestrası ise köyün erkeklerinden oluştu. İlgi gören korunun çevrede düzenlenecek başka festivallerde de sahne alması bekleniyor. Koroyu 3 yıl önce kurduklarını belirten koro şefi Emel Çelik, “Şu anki koronun şefiyim, 3 yıl önce köyümüz sakinlerinden emekli öğretmen Sebile Güney tarafından kuruldu. Eğlence amaçlı kuruldu. Daha sonra kadınlarımızın sosyal hayatta da aktif olduğunu göstermek için bu çalışmaları devam etmeye karar aldık ve arkadaşlarla böyle devam ettirmeye çalışıyoruz” dedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA