Silifke, Yoluna dolu dizgin devam ediyor


Nesine 3. Lig 1. Grup 4. hafta maçında Silifke Belediyespor, evinde Kahramanmaraşpor’u ağırlarken etkili ve güzel oyun oynayarak karşılaşmayı 3-1 kazandı.

 

Tarih : 30 Eylül 2024 Pazartesi 11:18

 Maçın ilk yarısından sonuna kadar rakibine baskısını hissettiren Silifke ekibi dakika 29’da şok bir gol ile 1-0 geriye düştü. İlk yarının uzatma dakikalarına kadar baskı kuran Silifke ekibi 45+1’de Salih Zafer Kurşunlu’nun attığı gol ile devreye 1-1 beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarıda aynı etkili oyun ile baskısını hissettiren Silifke ekibi dakika 53’de penaltıdan Şükrü Kaan Kılıçaslan’ın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Maçta bütün kontrolü elen alan Silifke Belediyespor dakikalar 63 gösterirken Metin Sevinç’in golü ile 3-1 öne geçti. Rakibinin 10 kişi kalmasıyla oyunun kontrolünü ele geçiren Silifke Belediyespor maçı 3-1’lik skorla kazandı. Silifke Şehir Stadyumunda oynanan maçta taraftarının desteğini de arkasına alan Silifke ekibi Teknik Direktör İlker Avcıbay yönetiminde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puan ile 4. sıradaki yerini korudu.

Güzel bir oyun sonucu galip gelen takımı tebrik eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Opr. Dr Mustafa Turgut, “Kahramanmaraşspor karşısında 3-1’lik galibiyet elde eden Silifke Belediyespor’umuzu tebrik ediyorum, başarılar dilerim. Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyorum ve belediye olarak her zaman yanındayız.” dedi.

Silifke Belediyespor Başkanı Sait Oğuz ise, “Ligde namağlup yolumuza devam ediyoruz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Yönetim olarak takımımızın her zaman yanındayız. Daha da güzel günler göreceğiz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve Silifkelilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Her geçen gün ligde daha iyi oyunlar çıkardıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay, “Ligde oynadığımız 4 maçlık periyotta iyi ve güzel oyunlarla 10 puan topladık. Futbolcularıma her zaman ve şartta güveniyorum. Onlar verdiğimiz görevleri en iyi şekilde yapıyor. İnşallah hep birlikte daha da yukarılarda olacağız. Trübünlerden takımımızı destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmayı Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Opr.Dr Mustafa Turgut, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke kamu ve kurum müdürleri, Silifke Belediyespor Başkanı Sait Oğuz, Silifke Belediyespor’lu yöneticiler ve taraftarlar izledi.

SİLİFKE BU HAFTADA EVİNDE

Silifke Belediyespor, 5. hafta maçında Cumartesi günü saat 15:30’da Silifke Şehir Stadında ligde galibiyeti olmayan son sıradaki Kuşadasıspor’u konuk edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA