Kent protokolünü buluşturan düğün!


Mersin’in önde gelen ailelerinden Kanal 33 Televizyonu Sahibi Turgay Demirtaş ve Çakar ailelerinin çocukları, Murat Can ve Gizem çifti görkemli bir düğünle evlendi. Sultaşa Otel’de gerçekleşen bu özel gün, Mersin’in üst düzey protokol üyelerini ve siyasileri bir araya getirdi. Nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıyarken, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, milletvekilleri ve belediye başkanları genç çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

 

Tarih : 30 Eylül 2024 Pazartesi 14:32

Neşet TORUN

Mersin’de yayın yapan Kanal 33 TV'nin sahibi Turgay ve Fatma Demirtaş çiftinin oğulları Murat Can Demirtaş ile Gülay ve İbrahim Çakar çiftinin kızları Gizem Çakar, Sultaşa Otel’de gerçekleşen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Düğüne Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Deva Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir gibi siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

NİKAHI BAŞKAN SEÇER KIYDI

Genç çiftin nikahını, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıyarken, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, Vali Ali Hamza Pehlivan, milletvekilleri ve belediye başkanları da nikah şahitliği yaparak çiftin mutluluğuna ortak oldular. Başkan Seçer, nikah töreni sırasında genç çifte ömür boyu mutluluk dilerken, nikahın ardından geleneksel imza töreni alkışlar eşliğinde gerçekleşti. Düğünde davetliler arasında yer alan siyasiler ve protokol üyeleri, genç çiftle bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, düğüne katılan tüm konuklar gece boyunca keyifli anlar yaşadı. "Mutluluğa evet" diyen Murat Can ve Gizem Demirtaş çifti, konukların alkışları eşliğinde nikah sonrası dans etti. Ardından düğün, müzik ve eğlenceyle devam ederken, davetliler de pistte genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Gece boyunca süren eğlencede, genç çift ve davetliler unutulmaz anlar yaşadı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA