Ne zaman düze çıkacak bu ülke?


Ekonomik krizin dar gelirleri üzerindeki olumsuz etkiye dikkat çeken İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Maalesef ülkemizde hiçbir şey iyiye gitmiyor. Tek adam mantığı, devleti iflas noktasına getirdi. Hükûmete buradan sormak istiyorum: Ne zaman düze çıkacak bu ülke?” diye sordu.

 

Tarih : 4 Ekim 2024 Cuma 12:47

Konuyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) söz alan Kocamaz, “Esnaflar, işçiler, asgari ücretliler, emekliler, kısaca tüm dar gelirliler kan ağlıyor. Üreticiler ürettiği ürünün karşılığını alamazken, tüketiciler de o ürünü alamamaktan şikâyetçi. İnsanlar aldıkları maaşlarla ayın ortasını bile getiremiyor. Düşünün, açlık sınırı 19 bin 830 TL ama asgari ücret 17 bin TL, yoksulluk sınırı 64 bin 595 TL, bekâr bir çalışanın aylık yaşam maliyeti 25 bin 706 TL ama emeklinin aldığı maaş 12 bin TL. Mutfakta tencereler kaynamıyor, çarşıda pazarda etiketler el yakıyor, bankalarda kredi kartlarıyla ilgili hacizler arttıkça artıyor. Bu kadar olumsuzluğun yaşandığı, faizlerin de bu kadar yüksek olduğu bir ülkede esnaf ne yapsın, vatandaş ne yapsın? Maalesef ülkemizde hiçbir şey iyiye gitmiyor. Tek adam mantığı, devleti iflas noktasına getirdi. Hükûmete buradan sormak istiyorum: Ne zaman düze çıkacak bu ülke?” diye sordu. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA