Kombine satışları yeniden başladı


Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) mücadele eden temsilcimiz Mersin Spor Kulübü’nde (MSK) 2024-2025 sezonu kombine bilet satışları yeniden başladı!

 

Tarih : 16 Ekim 2024 Çarşamba 14:10

Necdet TAŞ

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK), ligin ilk maçında Merkez Efendi’yi, ligin ikinci haftasında evinde konuk ettiği Aliağa Petkim Spor’u ise 67-57 mağlup ederek lige 2’de 2 ile başlamıştı. Temsilcimiz önümüzdeki hafta deplasmanda Frutti Extra Bursaspor ile karşılaşacak. Özellikle Aliağa maçında salonu dolduran taraftarının müthiş desteğiyle sonuç alan MSK’da kombine satışları yeniden başladı.

KOMBİNE FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Mersin Spor Kulübü’nün 2024-2025 sezonunda Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi maçlarını en yakından takip etmek ve heyecan dolu anlara tanıklık etmek için geçerli olacak kombine biletlerin satış süreci dün itibarıyla yeniden başladı.  Kombine satışları ile ilgili detaylı bilgiler şöyle;  Kombine bilet satış döneminde taraftarlar, kombine biletlerini Mobilet mobil uygulamasından veya https://mobilet.com/tr/ web sitesi üzerinden 7/24 satın alabilecek. Kombine bilet satın alan taraftarlar için ayrıca fiziksel bir kombine bilet kartı üretilmeyecek. Kombine sahipleri koltuklarını www.mobilet.com ya da Mobilet mobil uygulama üyeliklerinde görüntüleyecek, Mersin Spor Kulübü’nün bu sezon iç sahada oynayacağı tüm karşılaşmalar için Mobilet hesaplarında oluşacak QR kodları ile müsabakalara cep telefonlarını kullanarak giriş yapabilecek. Kombine satış işlemlerinde sorun yaşayan taraftarlar destek@mersinsporkulubu.com üzerinden destek alabilirler. 2024 - 2025 sezonu kombine bilet sahipleri biletlerini www.mobilet.com sitesi ve Mobilet mobil uygulaması üzerinden görüntüleyebilirler.

Kombine Satış Dönemi Fiyatları:

Saha İçi:

⁠Birinci Kategori (CS4-CS5): 100 bin TL

Üçüncü Kategori (CS3): 50 bin TL

Tribün:

Pota Arkası (C1-K1-L1-M1-N1): 990 TL

Çaprazlar (J1-E1-O1-U1): bin 300 TL

⁠VIP (P1 VIP-S1 VIP): 10 bin TL

Saha İçi Pota Arkası:

1. ve 2. Sıra: 35 bin TL

 3. ve 4. Sıra: 25 bin TL

 5. ve 6. Sıra: 20 bin TL

⁠ 7. ve 8. Sıra: 15 bin TL

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA