Mersin’e hak ettiği payı verin!


Merkezi bütçeden Mersin’in hak ettiği payı alması için iktidara çağrıda bulunan DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, AK Parti iktidarında 20 yıldır ihmal edilen Mersin’e 2025 bütçesinde hak ettiği yatırım bedelinin verilmesini talep etti.

 

Tarih : 17 Ekim 2024 Perşembe 14:43

Konuyla ilgili mecliste konulan Ekmen, “İktidar, Türkiye Büyük Millet Meclisine 2025 bütçesini sunacağını ilan etmiştir. 2025 bütçesinde Mersin’imizin hak ettiği payı alması için şimdiden iktidara çağrıda bulunuyoruz. Mersin, yıllardır en çok vergi ödeyen 6’ncı şehir olarak Türkiye'nin ekonomisine ve bütçesine büyük bir katkı yapmakta, aynı zamanda ürettiği tarımsal hasılatla da hep ilk 3 içerisinde yer almaktadır ancak birçok proje sadece 2024 yılında değil, 20 yıldır ihmal edilmiştir. Organize sanayi bölgesinin altyapı ve bağlantı yollarının yapılması; 20 yıldır bitmeyen Akdeniz sahil yolunun tamamlanması; Berdan Barajı ve Pamukluk Barajı sulama projelerinin ve içme suyu isale hatlarının tamamlanması; Kültür ve Turizm Bakanlığının projelerinin desteklenmesi ve Ana Konteyner Limanı’nın projesinin ihale aşamasına gelmesi 2025 yılı için kaynak bekleyen en önemli projeler” dedi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA