Kocamaz; “ABD’ye uşaklığa devam edecekler”


Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüyle ilgili konuşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, belediye başkanı olduğu dönemlerde FETÖ’nün kendisine de kumpaslar kurduğunun altını çizerek, “Ben öyle inanıyorum ki, başsız kalan bu örgütte en kısa sürede bir rant ve post kavgası ile bölünmeler yaşanacak, açıkçası ABD’ye uşaklık yarışı yeniden başlayacaktır. Zira ABD, CIA marifetiyle kapısına bağladığı ve yıllarca finanse ettiği, para yatırdığı, beyinlerini işgal ettiği bu ihanet şebekesini asla kendi haline bırakmayacak, kullanmaya devam edecektir. Bu hain örgüte karşı uyanık olmalı ve bir daha 15 Temmuz’ları yaşamamalıyız. Son olarak diyorum ki, bize yani Türkiye’ye bulaşmasınlar da, belalarını nereden bulurlarsa bulsunlar” dedi.

 

Tarih : 22 Ekim 2024 Salı 12:34

Neşet TORUN

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili konuşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, belediye başkanı olduğu dönemlerde FETÖ’nün kendisine de kumpaslar kurduğunun altını çizerek, “Ne yazık ki, Amerika tarafından korunması nedeniyle bu dünyada yaptığı ihanetin bedelini ödemeden çekip gitti” dedi.

“RABBİM TAKSİRATINI AFFETMESİN”

“Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyetine yaptığı ihanetler ve 15 Temmuz gecesinde 252 insanımızın şehadetine neden olduğu için Rabbim taksiratlarını affetmesin. Birçok gencin geleceğini karartıp, ÖSS sınav sorularını çaldırıp, yandaşlarına verdirerek, kul hakkına girip Devletin tüm kurumlarına, adliyeye, sağlığa, eğitime, emniyete, orduya sızarak Devleti ele geçirip, Amerika’ya uşaklık yaptığı için Allah’ın rahmeti O’na uğramasın” ifadelerini kullanan Kocamaz, “Rabbim taksiratını affetmesin. Tüm yaptıklarını din adına yaptığını söyleyerek, insanları aldattığı ve insanları dininden soğuttuğu ve terör örgütü kurduğu ve Türkiye Devletini hedef aldığı için Rabbim taksiratını affetmesin. Vardığı yerde zebaniler O’nu rahat bırakmasın. Türkiye’de henüz mevcut Hükümetin himayesi altında ve çok büyük destekler verdiği, Devletin bütün kurumlarını ele geçirdiği hatta kozmik odaya dahi girebildiği, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla Ordumuzu itibarsızlaştırmaya çalıştığı, hatta Ordu mensuplarımızı tutuklayan savcıya o dönemin Başbakanı, şimdinin Cumhurbaşkanı tarafından zırhlı araç tahsis edildiği ayrıcada tutuklanan Subaylarla ilgili olarak dönemin Başbakan’ının bu davaların savcısı da, hakimi de benim dediği ve FETÖ’nün Televizyonlarında Ordumuzun aleyhine tefrikalar halinde haberleri yayınlandığı ve de FETÖ’nün en güçlü olduğu bir dönemde, 2007-2008 yıllarında FETÖ ile mücadeleyi  ilk başlatanlardan birisiyim” dedi.

“BAŞKANLIĞIM DÖNEMİNDE ZAMAN GAZETESİ’Nİ YASAKLAMIŞTIM”

O dönemde FETÖ’nün görsel yayın organı olan Samanyolu ve Bugün televizyonlarında ordu aleyhine yapılan yayınlar nedeniyle Tarsus Belediyesi’ne Zaman Gazetesi’nin girişini yasakladığını kaydeden Kocamaz, “Tabi bu olay duyulur duyulmaz FETÖ’nün o dönemdeki Tarsus sorumluları beni ziyarete geldiler ve Gazete’nin benim masamın üzerinde de bulunmasını, gazeteyi de herhangi bir ücret karşılığında değil, bedava vereceklerini belirterek bu yasağın kaldırılmasın talep ettiler. Bunun üzerinden çok geçmeden Tarsus Belediyesi’ne Fetöcü Polisler tarafından kumpas kuruldu. Benim telefonlarımı tam 10 yıl kesintisiz bir şekilde dinlemişler. Yapılacak bir sinek ihalesi ile ilgili olarak Belediye’yi bastılar. Şahsım üzerine kurdukları kumpasta ihaleye giren firmaların bazı yetkililerini tapelere takıldıkları nedeniyle tutukladılar. Belediye’den başlangıçta tutuklu kimse yokken, bir gazetenin attığı manşetle ilgili olarak bir hanımefendi arkadaşımızı tutukladılar. Bölgede, Kadın Ceza evi sadece Adana’nın Karataş İlçesinde vardı, arkadaşımız orada suçsuz yere 6 ay tutuklu kaldı, sonunda da tutukluların tümü ilk duruşma da serbest kaldı. Daha sonra da tamamı berat etti. Tabi, Arkadaşımız ceza evinde iken Adana Adliyesi’ndeki bazı FETÖ’cü savcılar arkadaşımızı ceza evinde ziyaret ederek bir kaç kez “Sen burada boş yere yatma, başkanın ismini ver, yani başkana iftira at dışarı çık!” demişler. Arkadaşımız da bu işle Başkan’ın ne alakası var ki ben O’nun ismini size vereyim. Ben, Başkana ne diye iftira atayım, bu tür bir hareket bana yakışmaz diyerek kendisine yapılan teklifi geri çeviriyor” dedi.

“BU HAİN ÖRGÜTE KARŞI UYANIK OLMALIYIZ”

Emniyetteki aynı FETÖ’cü ekibin, 15 Temmuz sonrasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne de  kumpas kurduğunu ifade eden Kocamaz, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Belediye Binasının çevresine ve odalarına böcekler koyup bizi dinlemeye almışlar ve dinlemişler. Allah’tan kimseye veremeyeceğimiz herhangi bir hesabımız yok. Mersin’de yaptıkları baskın neticesinde 27 arkadaşımızı gözaltına aldılar ve bir kısmını tutukladılar. Ve maalesef 1 ay ile 11 ay arasında ceza evinde yatan arkadaşlarımız oldu. En sonunda tamamı beraat etti. Bu güya din hizmeti veren örgüt, hiç Allah’tan korkmadan insanlara iftira atabiliyor, bunu gelenek haline getirerek insanları cezalandırmak istiyor. Bunu da mubah sayıyor. Bu kumpasta esas hedefleri ben iken, siyasi kimliğim nedeniyle, bana dokunamıyor ama etrafımı boşaltarak bana ayar vermeye çalışıyor. FETÖ böylesine vicdansız, böylesine imansız bir örgüt. Allah ülkemizi ve milletimizi bu hain örgütün şerrinden korusun. Amin. Ben öyle inanıyorum ki, başsız kalan bu örgütte en kısa sürede bir rant ve post kavgası ile bölünmeler yaşanacak, açıkçası ABD’ye uşaklık yarışı yeniden başlayacaktır. Zira ABD, CIA marifetiyle kapısına bağladığı ve yıllarca finanse ettiği, para yatırdığı, beyinlerini işgal ettiği bu ihanet şebekesini asla kendi haline bırakmayacak, kullanmaya devam edecektir. Bu hain örgüte karşı uyanık olmalı ve bir daha 15 Temmuz’ları yaşamamalıyız. Son olarak diyorum ki, bize yani Türkiye’ye bulaşmasınlar da, belalarını nereden bulurlarsa bulsunlar.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA