‘Kriz Masası’ kuruldu


Mersin Valisi Atilla Toros, kentte yaşanan zirai dondan etkilenen arazilerde incelemede bulundu. Ayrıca Vali Toros başkanlığında il genelinde etkili olan soğuk havaya bağlı tarım ürünlerinde meydana gelen zararlara ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, çiftçilerin yetiştirdiği ürünleri korumak, olumsuz hava şartları karşısında daha hızlı ve etkili müdahale edilmesini sağlamak amacıyla ’Tarım Ürünleri Kriz Masası’ kuruldu. Toplantıda her koşulda çiftçinin yanında olunacağı vurgulandı.

 

Tarih : 26 Şubat 2025 Çarşamba 12:40

VALİ TOROS’TAN ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİ

Akdeniz ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi’nde soğuk hava nedeniyle tarım ürünleri zarar gören çiftçileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Toros, zirai don nedeniyle zarar gören çiftçilerin bahçelerinde ve seralarında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen saha çalışmaları hakkında bilgi verdi. Her zaman olduğu gibi çiftçilerin yanında olduklarını belirten Toros, imkanlar dahilinde üreticileri desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

TARIM ÜRÜNLERİ KRİZ MASASI KURULDU

Ayrıca Vali Toros başkanlığında il genelinde etkili olan soğuk havaya bağlı tarım ürünlerinde meydana gelen zararlara ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, çiftçilerin yetiştirdiği ürünleri korumak, olumsuz hava şartları karşısında daha hızlı ve etkili müdahale edilmesini sağlamak amacıyla 'Tarım Ürünleri Kriz Masası' kurulduğu belirtildi. Toplantıda her koşulda çiftçinin yanında olunacağı vurgulandı.Toplantıya, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cem Bucuge, Ziraat Odası Başkanı Musa Yılmaz, Uluslararası Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, Tarsus Ticaret Odası Başkanı Veyis Avcı, Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin ile ilgili birim amirleri katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA