Silifke, Bursa’dan 1 puanla döndü


Nesine 3. Lig’in 22. haftasında Silifke Belediyespor, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Bursaspor ile 1-1 berabere kalırken, 34 puanla 5. sırada yer aldı.

 

Tarih : 3 Mart 2025 Pazartesi 12:33

Karşılaşmayı 36 bin 770 biletli taraftar izlerken, Silifke Belediyespor’un golünü 53. dakikada Burak Evren attı. Son 2 deplasman maçını kazanan Silifke Belediyespor, moralli ve motivasyonlu çıktığı Bursaspor karşısında berabere kalmasını bilirken Playoff maçları oynama yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligin ilk yarısında Silifke’de oynanan maçta 0-0 bitmişti.

Karşılaşmayı taraftarlarla birlikte izleyen Silifke Belediye Başkanı Opr. Dr Mustafa Turgut, “Grubumuzda lider ve namağlup olan Bursaspor karşısında şehrimizin takımı Silifke Belediyespor’umuzu taraftarlarımız ile birlikte tribünden destekledik. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Çevre illerden takımımıza desteğe gelen hemşehrilerimize teşekkür ederim.” dedi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Bursa, İstanbul ve çevre ilçelerden gelen Silifke’li taraftarlar takımlarını misafir tribününde yalnız bırakmazken, maç öncesinde ve maç sonunda Silifke Belediyespor’a büyük destek verdiler.

SİLİFKE EVİNDE

Silifke Belediyespor, 23. Hafta maçında 8 Mart 2025 Cumartesi günü saat 14/00’da Silifke Şehir Stadında 12. Sırada bulunan Kırşehir Futbol Kulübü ile puan mücadelesi verecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA