BİR ÇARPI DA BİZİM EVLERİMİZE KOYUN!


İzmir’de Alevi vatandaşların evlerine yazılan çirkin ifadelerle ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “İzmir’de ki hadiseyle ilgili olarak ta diyoruz ki; Bir çarpı da bize koyun ! Alevi vatandaşlarımıza çarpı koyacaksanız bütün ülkücülere bütün Türk Milliyetçilerine de birer çarpı koyun. Biz vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve bunu bütün samimi duygularımızla ifade ediyoruz. Herhangi bir oy devşirme ya da farklı bir anlayış içerisinde olmadan Alevi vatandaşlarımızın yanındayız diyoruz” dedi.

 

Tarih : 4 Aralık 2019 Çarşamba 14:29

“ALEVİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Konuyla ilgili konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Alevi, Kürt, Sünni Türkiye bu konuları aşmıştır. Gittiğimiz yerlerde ben hep söylüyorum. Bir insan Alevi mi? Türk mü? Kürt mü? Arap mı? Şeklinde konuşmak ayıptır. Bizim yaşadığımız yerde herkes karmakarış olmuş, kız almış kız vermiştir. Alevi vatandaşlarımız bu ülkenin öz ve öz kurucu unsurlarıdır. Her şeyin güzeline layık olan insanlardır. MHP’nin parti programlarından biri de Cemevlerinin ibadethane statüsüne alınmasıdır. Daha önce de Malatya’da benzer bir olay tezgahlanmaya çalışıldı ama vatandaşlarımız bunlara asla izin vermedi. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, sayın milletvekilimiz Arzu Erdem’i ve Ülkü Ocakları Başkanımızı olay yerine göndererek MHP ve Ülkü Ocakları olarak Alevi vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız” dedi.

“BİR ÇARPI DA BİZE KOYUN”

İzmir’deki ırkçı olaya tepki gösteren Şimşek, “İzmir’de ki hadiseyle ilgili olarak ta diyoruz ki; Bir çarpı da bize koyun! Alevi vatandaşlarımıza çarpı koyacaksanız bütün ülkücülere bütün Türk Milliyetçilerine de birer çarpı koyun. Biz vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve bunu bütün samimi duygularımızla ifade ediyoruz.  Herhangi bir oy devşirme ya da farklı bir anlayış içerisinde olmadan Alevi vatandaşlarımızın yanındayız diyoruz. Seçim bölgem olan Mersin’de de  Alevi kardeşlerimizle iç içeyiz. Aynı mahallede , aynı sokakta yaşamışız. Bizim yörede bunlar konuşulursa ayıplanır. Mersin’de bir insan herhangi bir mekanda bu durumu  ötekileştirme olarak konuşursa ayıplanır. Mersin bunları aşmıştır. Türkiye bunları aşmıştır. Türk halkı artık bunlara geçit vermez. O günler çok geride kaldı. Geriye dönüş yok. Biz önümüze bakacağız. 81 milyon vatandaşımızı huzur içerinde, kardeşlik içerisinde daha güzel günlere götüreceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  MHP, Baki Şimşek, İzmir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA