İl Müftüsü Kondi’den MGC Yönetimine ziyaret


Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni (MGC) ziyaret ederek başkan R. Kaya Tepe ve yönetimine başarılar diledi.

 

Tarih : 7 Aralık 2019 Cumartesi 14:11

Haber Merkezi

Yaptığı ziyarette basının önemini dile getiren Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, “Şehrimize hizmet edenlere baktığımız zaman ortak bir paydamız var. Bu ortak payda ülkemiz ama daha özele baktığımızda bunun Mersin olduğunu görürüz. Mersin’imize katma değer katacak, verimliliğini arttıracak, birliğini beraberliğini arttıracak her adımda medya ön planda. Medyanın yönlendirmesi önemli bir güç. Sizler gibi milletini, şehrini seven arkadaşlarımızın medyada görev alması, haber merkezlerinde bulunması bizi oldukça mutlu ediyor. Dolayısıyla sizlerin başkanlığa seçilmesini memnuniyetle karşıladık. Bundan sonraki süreçte Başkan R. Kaya Tepe ve yönetimine başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu. MGC Başkanı R. Kaya Tepe ise Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA