İLİNGİ: “TÜM VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN”


Batman Der Başkanı Selahattin İlingi, kentimizde yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren 2 vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı dileklerini iletti. Başkan İlingi ayrıca, yaraların sarılması için canla başla çalışan idarecilere ve ekiplere kolaylıklar diledi.

 

Tarih : 8 Ocak 2020 Çarşamba 16:01

Batmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (Batman-DER) Başkanı Selahattin İlingi, kentimizde aşırı yağışlardan dolayı yaşanan sel felaketine ilişkin yazılı bir açıklama paylaştı.  Başkan İlingi’nin yayınladığı mesaj şöyle: “Şehrimizde iki gündür aralıksız yağan yağmurun,  yarattığı sel felaketinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Sel felaketinde zarar gören çiftçimizin, esnafımızın ve tüm halkımızın yaralarının bir an önce sarılmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın,  rutin yaşamlarına dönmeleri için canla başla çalışan idarecilerimize, ekiplerimize ve vatandaşlarımıza da ayrıca kolaylıklar diliyorum. Allah böyle olayları bir daha yaşatmasın. Selden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA