Şehitlerimizin defin programı belli oldu


Valilik’ten yapılan açıklamada P.Uzm. Onb. Halil Karakoç’un bugün ikindi namazına müteakip Muğdat Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Akbelen Mezarlığı şehitliğine defnedileceği kaydedildi. Yine Tarsuslu Şehidimiz İs.Asb. Çvş. Sinan Köse’nin de bugün ikindi namazına müteakip Tarsus Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Taşobası mezarlığına defnedileceği açıklandı.

 

Tarih : 9 Ocak 2020 Perşembe 11:51

Suriye’nin Rasuleyn kentinden gelen acı haberle Mersin peş peşe yıkıldı. İlk Şehit haberi Tarsuslu Astsubay Kd. Çvş. Sinan Köse’den geldi. Köse’nin acısını yaşarken bir kötü haber de Toroslar’a düştü. Uzman Onbaşı Halil Karakoç da Köse ile aynı yerde şehit düşmüştü. Şehitlerimizin cenaze programları da belli oldu. Valilik’ten yapılan açıklamada P.Uzm. Onb. Halil Karakoç’un bugün ikindi namazına müteakip Muğdat Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Akbelen Mezarlığı şehitliğine defnedileceği kaydedildi. Yine Tarsuslu Şehidimiz İs.Asb. Çvş. Sinan Köse’nin de bugün ikindi namazına müteakip Tarsus Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Taşobası mezarlığına defnedileceği açıklandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA