Başkan Özyiğit, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayınladığı mesaj ile kutladı. Başkan Özyiğit, mesajında özgür basının demokrasiyi inşa edebileceğine vurgu yaptı.

 

Tarih : 10 Ocak 2020 Cuma 12:41

 Haber Merkezi

“Özgür basın özgür bireyleri, özgür bireyler ise özgür bir ülkeyi ifade eder.” diyen Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “Yasama, yürütme ve yargı ile birlikte bağımsız basın demokrasinin gelişmesi ve var olması için en önemli etkenlerdendir. Demokrasi ancak özgür basınla vücut bulabilir. Gazetecilerin özgürce toplumu bilgilendirme görevini ifa edebildiği bir ortama kavuşmaları toplumun özgürlüğü için de elzemdir. Özgür basın özgür bireyleri, özgür bireyler ise özgür bir ülkeyi ifade eder. Bu duygu ve düşüncelerimle toplum yararı için emek veren, mücadele eden ve baskılara boyun eğmeyen tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA