Başkan Tarhan’dan esnaf ziyareti


Mezitli’de yaşanan bahar havasını fırsat bilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Cumhuriyet Caddesini dolaşarak esnaflara bol kazançlar dileyen Başkan Tarhan, Atatürk resimlerinin bulunduğu 2020 takvimi hediye etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tarhan, parkta eğlenen çocuklarla oyun oynadı.

 

Tarih : 30 Ocak 2020 Perşembe 12:55

Haber Merkezi

Vatandaşlarla gerçekleştirilen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Tarhan, görüş ve önerileri de not etti. Geride kalan 6 yıllık süreçte halk günleri, esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlara buluştuğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Bugün vatandaşlarımıza takvimimizi dağıttık. Aynı zamanda sohbet ederek görüş ve önerilerini de aldık. Özellikle işlerinden dolayı belediyeye gelemeyen esnaf ve vatandaşlarımızla buluşma şansını yakaladık. Çok güzel fikir ve öneriler aldık” dedi.

ÇÖZÜM İÇİN TALİMAT VERİLDİ

İletilen dilek ve şikâyetlerle bizzat ilgilenerek çözüm için talimat verdiğini aktaran Başkan Tarhan, "Belediye olarak yapılması gereken rutin görevlerimizi arttırarak sürdürmekteyiz. Halkımızdan gelen istek ve şikâyetler sayesinde bizler en kısa sürede sorunu tespit edip çözüme kavuşturmaktayız. Vatandaşlarımız her salı belediyemize gelip, bizzat benimle görüşüp sorunlarını anlatabildiği gibi, evinden, iş yerinden, cep telefonlarından, sosyal medya üzerinden, internet erişiminin olduğu her yerden belediyenin sitesine girip, başkana mesaj butonunu tıklayarak tüm istek ve şikâyetlerini bildirebilirler. Biz bununla da yetinmiyoruz ulaşamadığımız her vatandaşımızın ayağına giderek görüşlerini dinliyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA