Şeytanları ayakta alkışlıyorum!


İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, taraftarlara övgülerde bulunarak, “Pozantı maçında taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmaması ve Meskispor maçına 5 bin taraftarın akın etmesi bir şehrin kenetlenişidir. Kırmızı Şeytanlar’ı ayakta alkışlıyorum” dedi.

 

Tarih : 25 Şubat 2020 Salı 13:44

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un 19.hafta karşılaşmasında İçel İdman Yurdu deplasmanda Pozantı Gençlikspor’u Hakkı Tosun’un attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Kırmızı-lacivertliler, Ceyhanspor’un berabere kalarak puan kaybettiği haftada 3 puan elde ederek rakibiyle puanları eşitledi. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Meski maçını binlerce insanın takip ederek Meski’ye destek olması ve Pozantı maçında taraftarımızın bizleri yalnız bırakmaması bir şehrin kenetlenişidir. Kırmızı Şeytanlar ayakta alkışlanmalıdır” dedi.

“PSİKOLOJİK BİR SAVAŞIN VERİLECEĞİNİ BİLİYORDUK”

“Maç öncesinde baktığımızda psikolojik savaş vereceğimizi biliyorduk” diyerek sözlerine başlayan İbrahim Baş, “Maç psikolojik bir savaşın verildiği bir mücadele oldu. Maça tek forvet ile çıktık. Çünkü rakibimizin saha neler yaptığını görmek istedik. Yeni transferimiz Sabahattin’i ilk 11’de başlattık. İkinci yarı Necati’yi oyuna attık. Rakibimizin 8-9 kişi defans yaptığı bir mücadelede golü bulmayı başardık. Golü bulduktan sonra Pozantıspor açık vermeye başladı. Açık vermeye başlayınca ikinci golü bulduk. Maçta 3-4-5-6.golü bulabilirdik. Ama olmadı. Pozantı maçında taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmaması ve Meskispor maçına 5 bin taraftarın akın etmesi bir şehrin kenetlenişidir. Kırmızı Şeytanlar’ı ayakta alkışlıyorum” dedi.  (Spor33)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA