Tenceresi kaynamayan ev bırakmayacağız!


Anamur Belediyesi Yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde Anamur’da bulunan ihtiyaç sahibi 3 bin haneye gıda yardımı yapacak. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; “Anamur’da tenceresi kaynamayan ev bırakmayacağız” dedi.

 

Tarih : 21 Nisan 2020 Salı 13:58

Haber Merkezi

Anamur Belediyesi Yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde Anamur’da bulunan ihtiyaç sahibi 3 bin haneye gıda yardımı yapacak. Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; “Anamur’da tenceresi kaynamayan ev bırakmayacağız.” Dedi. Çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi hanelere erzak kolisi ve koruyucu maske dağıtımını yapacak olan ekipler, yardım dağıtımına en uzak mahallelerden başlayarak merkezde sonlandıracağını söyledi.

EKİPLERLE BİRLİKTE ÇALIŞTI

 Dağıtım organizasyonuna bu sabah erken saatlerde başlayan ekiplerle bir araya gelen Başkan Kılınç; ‘’Anamur Belediyesi olarak her yıl yapılan yardım miktarını 3 katına çıkardık. Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl en uzak mahallelerimizden başlatarak merkezde sonlandırmayı planlıyoruz. Yalnızca yol yapmakla belediyenin görevleri sona ermiyor. Gerçekten yardıma muhtaç olan ama mahcubiyetinden bizlere başvuramayan insanlarımız var. Ekiplerimizle bunları tek tek evlerinde ziyaret ederek tespit ettik. Tespit ettiğimiz 3 bin  haneye yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde hem gıda kolilerini hem de salgın nedeniyle ihtiyaç duydukları koruyucu maskeleri gönderiyoruz. İnşallah biz burada olduğumuz sürece Anamur’da tenceresi kaynamayan ev bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA