Tarsus’ta trafik kazaları: 3 yaralı


Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada Ufuk S. İsimli şahıs hafif sıyrıklarla yaralanırken, kamyonette yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu Halil H.A. adlı kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 yaralının da hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi. Yine Tarsus’ta TEM otoyolunda bir tırın başka bir tıra çarpması sonucu araç sürücüleri yaralandı.

 

Tarih : 30 Haziran 2020 Salı 14:31

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Saydam Caddesi, Cumhuriyet Lisesi yakınında Halil A'nın kullandığı 01 MA ... plakalı salatalık yüklü kamyonet ile Cenk A. idaresindeki 33 NP ... plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet kontrolden çıkarak yoldan geçen Ufuk S.'nin üzerine devrildi. Yapılan ihbarla olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ufuk S. hafif sıyrıklarla yaralanırken, kamyonette yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu Halil H.A. adlı kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 yaralının da hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi.

TEM’DE TIR TIRA ÇARPTI, SÜRÜCÜLER YARALANDI

Yine Tarsus’ta TEM otoyolunda bir tırın başka bir tıra çarpması sonucu araç sürücüleri yaralandı.
Alınan bilgiye göre, kaza, Adana-Mersin TEM otoyolu Sucular Viyadüğünde meydana geldi. Adana’dan Mersin istikametine seyir eden sürücüsü öğrenilemeyen 38 B 440 İran plakalı tıra Cuma K. idaresindeki 33 ABK 972 plakalı tır arkadan çarptı. Kazanın şiddeti ile iki araç kontrolden çıkarak refüje çarparak durabilirken, 38 ABK 972 plakalı buğday yüklü tırın sürücüsü Cuma K. şoför kabinine sıkıştı. Olay yerinden işe gitmek için servisle seyir eden Mersin Büyükşehir Belediyesi işçileri kazazedelerin yardımına koştu. Kaza yapan şoför, itfaiye ve işçiler tarafından çıkartılarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralı 2 şoförün de hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA