Gülnar’da dezenfekte çalışmaları sürüyor


Gülnar Belediyesi, korona virüs salgınına karşı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 4 Temmuz 2020 Cumartesi 14:26

Haber Merkezi

İlçenin her alanında ilaçlama çalışmalarına devam eden Gülnar Belediyesi ‘Korona Savaşçıları’ dezenfekte ekipleri ilçede her gün düzenli olarak başta tüm kamu kurumları binaları olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm noktaları titizlikle dezenfekte ediyor. Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, ortak kullanım alanlarının dezenfeksiyonuna önem verdiklerini belirterek, bu alanların periyodik olarak ilaçlandığını söyledi.

SOSYAL MESAFE DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Başkan Ünüvar; Ülkemizde ilk vakanın açıklanmasının hemen ardından ilçemiz genelinde dezenfekte çalışmalarına başladık ve periyodik olarak devam ediyoruz.  Dezenfeksiyon çalışmalarımızın yanı sıra Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz hijyen, sosyal mesafe denetimlerine devam ediyor. Pazar yerimizde her hafta maskesi olmayan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza maske dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli.  Korona virüs hastalığı ülkemizde son bulana kadar tedbiri elden bırakmayacağız, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA