Çamlıyayla ve Taşucu yolları bitirilmeli!


Mersin’de tamamlanamamış olan yol yapım projelerine dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Şimşek, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na seslenerek, “Yaz aylarında sahil turizminden dolayı yoğunluk yaşanan Mersin’de, planlanan ve yapımına başlanan projeler biran önce tamamlanıp, kullanıma açılmalıdır” dedi.

 

Tarih : 15 Temmuz 2020 Çarşamba 14:06

Haber Merkezi

Mersin’de tamamlanamamış olan yol yapım projeleriyle ilgili TBMM Genel Kurulu’nda söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Mersin ulaştırmayla ilgili büyük projelerin bulunduğu bir kenttir. Ben üçüncü dönemdir milletvekiliyim. Mersin'deki yapılan projeler 2015 yılından bu tarafa, Antalya yolunun yaklaşık yüzde 80'i bitmiştir, ben çalışmalar için teşekkür ediyorum fakat Çeşmeli-Taşucu otoyolu bir türlü başlayamamıştır. Yazın özellikle sahil turizmden dolayı büyük bir yoğunluğun yaşandığı Çeşmeli-Taşucu yolunun inşaatının bir an önce başlamasını talep ediyorum.   Mersin-Çamlıyayla arasında 60 kilometrelik yolun yaklaşık 30 kilometresi tamamlanmış, fakat belli bir kısmının istimlak işlemleri hâlâ bitirilememiş ve mahkeme süreci devam etmektedir. Bakanlığın burada acilen kamulaştırma kararı alarak yazın 100 binin üzerinde insanın yaşadığı Çamlıyayla Yolu'ndaki kamulaştırmanın bitirilmesini ve Tarsus Takbaş köyü ve Ulaş köyü arasında bulunan Çamlıyayla Yolu'nun o kısmının tamamlanarak bölgedeki yaz ulaşımının rahatlatılmasını talep ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA