Tarsus Belediyesi, hava sterilizasyon cihazı alacak


Tarsus Belediyesi, virüsle mücadele kapsamında hizmet birimlerinde vatandaşlara kaliteli ve steril bir hava oluşturmak amacıyla ’hava sterilizasyon cihazı’ için düğmeye bastı.

 

Tarih : 23 Temmuz 2020 Perşembe 12:51

Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, halkın sağlığını korumak adına belediye hizmet birimlerine 'hava sterilizasyon cihazının’ alınması için gerekli çalışmaları başlattı. Salgın riskine karşı tedbiri elden bırakmadıklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, "Normalleşme sürecinde bulunduğumuz bu dönemde, salgın riskine karşı tedbirlerimizi arttırdık. İlaç veya aşı henüz bulunmadı. Bu bağlamda virüs halen aramızda. Korona virüs vakasının ülkemizde görülmeye başlanmasının ertesi günü, salgın hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla tüm imkanlarımızı seferber ettik ve bu mücadeleyi sürdürüyoruz. Belediyemizin hizmet birimlerinde halkımıza kaliteli ve steril bir hava oluşturmak amacıyla ultraviyole ışınları ile bakteri, virüs, mantar ve küf gibi mikroorganizmaları yok eden Hava Sterilizasyon Cihazı için ön görüşmeler sağladık. Tek amacımız halkımızın sağlığı" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA