Bozyazı, Bozkurt gibi olmak istemiyor!


Batı Karadeniz’i vuran sel sonrası gözler dere yataklarına çevrildi. Kastamonu’nun Bozkurt İlçesindeki sel faleketinin ardından Bozyazı’da bulunan ve zaman zaman taşan Sarısu Deresi için yetkililere seslenen Bozyazılı iş adamı MÜSİAD üyesi Namık Kılınç, ilgili yerleri olası şiddetli bir yağış sonucu Bozyazı’nın da aynı felaketle karşı karşıya kalmaması için önlem ve tedbir alınması için uyarıyorum. İlgililer bu konu için nasıl bir davranış sergileyecek hep birlikte göreceğiz. Allah korusun Kastomunu’daki selin 3/1’i olsa bu menfezler iş göremez olur. Bozyazı’da ne ev kalır ne de sera kalır. Onun için tüm partiler, belediyeler, kaymakamlık bu işe el atmaları gerekir” dedi.

 

Tarih : 17 Ağustos 2021 Salı 10:37

"FELAKET OLMADAN ÖNLEM ALIN"


Bozyazılı iş adamı MÜSİAD üyesi Namık Kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sarısu Deresi üzerinde bulunan köprü için ilgilileri uyardı. Hatırlanacağı üzere 3 sene önce Bozyazı'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına yayla kesimindeki karların erimesi ile birlikte ilçe merkezinden geçen Sini Çayı'nın taşmasına neden olmuş, taşkın sonucu Çopurlu, Karaisalı ve Merkez mahallerinde bulunan sanayi sitesi, sebze hali, sera, ev, işyeri, devlet hastanesi ve D-400 karayolunu su basmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından muhabirimizin görüştüğü iş adamı Namık Kılınç, son günlerde yağan yağışlar sonucunda bir çok yerin sel felaketi ile karşı karşıya kaldığını, üzüntü verici görüntülerin oluştuğunu, bu nedenle ilgili yerleri olası şiddetli bir yağış sonucu Bozyazı’nın da aynı felaketle karşı karşıya kalmaması için önlem ve tedbir alınması için uyarıda bulunma ihtiyacı duyduğunu söyledi.


"BOZYAZI'DA NE EN EV KALIR NE DE SERA"


Kılınç, “Önemli olan doğal bir afet yaşanmadan önce önlem ve tedbirin alınması. Felaket sonrası söylenen sözlerin, alınacak olan önlemlerin önemi kalmıyor. Bu nedenle vatandaş olarak uyarımızı yaptık. İlgililer bu konu için nasıl bir davranış sergileyecek hep birlikte göreceğiz. Bozyazılılar olarak partiyi, pırtıyı bırakalım şu köprüyü bir an önce yenilenmesi için çalışalım. Sarısu üzerindeki şehirlerarası yolun geçtiği köprünün altı 3 menfezden oluşmakta. Allah korusun Kastomunu'daki selin 3/1'i olsa bu menfezler iş göremez olur. Bozyazı'da ne ev kalır ne de sera kalır. Onun için tüm partiler, belediyeler, kaymakamlık bu işe el atmaları gerekir” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA