Yenilmezlik seri 20 maça çıktı


TFF 3. Lig 3. Grup’un 26. Hafta maçında, evinde Ofspor’u 1-0 mağlup eden İçel İdman Yurdu, yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı. Puanını 48’e yükselten kırmızı lacivertliler Play-Off bandındaki yerini sağlamlaştırırken, şampiyonluk potası için de Esenler Erokspor ile Fethiyespor’un puan kaybını bekliyor. İçel İdman Yurdu ile lider Esenler arasında 9 puanlık fark var. Öte yandan ara transfer döneminde İçel İdman Yurdu’na transfer olan Umut Aydın ligde attığı 3 golle takımına 9 puan kazandırdı.

 

Tarih : 10 Mart 2022 Perşembe 14:23

Necdet TAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 26. Hafta maçında Yeşilyurt D.Ç. Ofspor’u ağırladı. Kırmızı Lacivertliler, Mersin Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Umut Aydın’ın golüyle 1-0 kazandı. Bu skorla birlikte ligdeki yenilmezlik serisini 20 maça çıkaran İçel İdman Yurdu, puanını da 48’e yükseltti.

EN AZ GOL YİYEN İKİ TAKIMDAN BİRİSİ

Sahasında Ofspor’u 1-0 mağlup eden İçel İdman Yurdu, Belediye Derincespor ile birlikte Türkiye profesyonel liglerinde en az gol yiyen iki takımdan biri olma unvanını da elinde bulunduruyor. Oynadığı son 6 maçta gol yemeyen Kırmızı Lacivertliler, bu sezon toplamda 16 maçta kalesini gole kapattı. İçel İdman Yurdu ayrıca, Spor Toto Süper Lig lideri olan ve bu sezon sadece 1 kez yenilen Trabzonspor’un ardından en az mağlup olan 3 takımdan biri olarak ta dikkat çekiyor. Bu sezon oynadığı 26 maçta sadece iki kez mağlup olan kırmızı lacivertli temsilcimiz, Sakaryaspor ve Batman Petrolspor ile birlikte bu unvanı elinde bulunduruyor.

İÇEL’E ‘UMUT’ OLDU

Öte yandan ara transfer döneminde İçel İdman Yurdu’na transfer olan Umut Aydın her geçen gün performansını yükseltiyor. Ligde oynadığı son 3 maçta da gol sevinci yaşayan gladyatör lakaplı Umut Aydın, ligdeki gol sayısını da 3’e çıkardı. Attığı gollerle takımına 9 puan kazandırdığı için mutlu olduğunun altını çizen Golcü Futbolcu, “Allah’a şükürler olsun kazandık. Takımımızın enerjisi yüksek. Kocaman bir aile olduk. Başkanımız, hocamız, futbolcu abilerim ve kardeşlerim kenetlendik. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz 2. Lige çıkmayı Allah’ım bizlere nasip eder. Her zaman en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Onları her zaman yanımızda görmek bizi çok mutlu ediyor. Galibiyet tüm Mersin halkına armağan olsun” ifadelerini kullandı.

3. GRUPTA ALINAN SONUÇLAR ŞÖYLE

Fethiyespor 4-0 Ceyhan Spor, İçel İdman Yurdu 1-0 Yeşilyurt D.Ç Ofspor, Karşıyaka 2- 0 Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Kırıkkale Büyük Anadolu Spor          1 – 2 Orduspor 1967 A.Ş., Ağrı 1970 Spor 0-0 Karbel Karaköprü Belediyespor, Esenler Erokspor 8-0 Kardemir Karabükspor, Mardin 1969 Spor 0 – 1 Crıptoswaps Edirnespor, Belediye Derince Spor 3-0 Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş., Modafen 0-1 Çankaya Futbol Kulübü

KARABÜKSPOR MAÇI ERTELENDİ

Öte yandan İçel İdman Yurdu’nun 27. Hafta maçında deplasmanda oynayacağı Karabükspor maçı olumsuz hava şartlarından dolayı ertelendi. Kulüpten yapılan açıklamada; “TFF tarafından hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta ileri kaydırılmıştır. Bu açıklamayla beraber Kardemir Karabükspor maçımız 20 Mart 2022 Pazar gününe alınmış olup, fikstürün kalan maçlarının tarih ve programları ayrıca ilan edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi. İçel İdman Yurdu, 27. Hafta maçında oynayacağı Karabükspor maçı elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 20 Mart Pazar günü Karabükspor ile karşılaşacak. Karabük’te oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör Lige düşmesi kesinleşen Karabük karşısında İdman Yurdu’nun sahadan mutlak 3 puanla ayrılması bekleniyor. Karabük son maçta kendi evinde Erokspor’a 8-0 mağlup olmuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA