İçel Koleji engelleri ortadan kaldırıyor!


Mersin Babil Lions Kulübü ve İçel Koleji Okul Aile Birliği, ihtiyaç sahiplerine 3 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

 

Tarih : 12 Mart 2022 Cumartesi 15:59

 Lions Kulübü ve İçel Koleji Aile Birliği Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tespit ettiği ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek sandalyeleri teslim etti. Her insanın bir engeli adayı olduğuna dikkat çeken İçel Koleji Müdürü Sunay Aslan, “Kaldırımda yürürken başımıza düşebilecek bir tuğla ya da yolda yürürken sorumsuz bir sürücünün yaptığı hata sizin hayatınız boyunca bir engelli olarak yaşamanıza sebep olabilir. Yani engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihi değildir. Bu yüzden engelli insanlara karşı bakışımızı bu gerçeği dikkate alarak şekillendirmeliyiz. Biz de bugün Babil Lions Kulübü ve İçel Koleji işbirliğiyle ihtiyaç sahibi 3 engelli insanımızın ihtiyacını karşıladık. Unutmayalım ki engeller hep birlikte ortaklaşa yardımla ortadan kalkar” dedi. (Haber Merkezi)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA