Kılavuz: “İşçileri işe iade edin”


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmeleri devam eden Adalet Bakanlığı bütçe görüşmesinde konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Belediye başkanlığı yaptığı memleketin evladını işinden ekmeğinden edip vatan millet düşmanı teröristlere belediye kadrolarını peşkeş çekip teslim etmek hangi siyasi anlayışla bağdaşmaktadır? Belediyelerin bölücü yıkıcı zihniyete sahip teröristlerden ve destekçilerinden temizlenmesi şarttır” dedi.

 

Tarih : 17 Kasım 2022 Perşembe 10:03

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmeleri devam eden Adalet Bakanlığı bütçe görüşmesinde bir konuşma gerçekleştirdi. Terör ve terörün destekçilerini şiddetle ve nefretle lanetlediğini ifade eden Kılavuz, “İstanbul Taksim İstiklal Caddesinde kalleş ve alçak terör örgütü PKK/PYD’nin gerçekleştirdiği terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum. Bu hain terör eylemini gerçekleştiren teröristi ve terörün destekçilerini şiddetle ve nefretle lanetliyorum. Türkiye’nin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini ve milli güvenliğini hedef alan, Türk milletinin huzur ve refahını baltalamaya çalışan, katil sürüsü ve cinayet şebekesi PKK/PYD ve hiçbir terör örgütü amacına ulaşamayacak; Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü hedef alan bölücü alçak teröristler Türk devletinin terörle amansız mücadelesi karşısında yok olacaklardır.

“İŞÇİLER İŞE İADE EDİLMELİ”

İşe iadeleri sağlanmayan belediye çalışanlarının mağduriyetinin giderilmesi gerektiğinin altını çizen Kılavuz, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra özellikle büyükşehir belediyelerinde binlerce insanımız haksız ve hukuksuz bir şekilde, performans düşüklüğü gibi basit ve sudan sebeplerle, ideolojik gerekçelerle ve partizanca tutumlarla işlerinden çıkarılmıştır. Masum insanlarımızın feryatları ve figanları yüreğimizi dağlamaktadır. Ve üzülerek ifade etmeliyim ki birçok belediye çalışanının aileleri parçalanmıştır. Ekmekleri ellerinden alınan, helal lokmalarına göz konulan,  açtıkları davaları kazanmalarına rağmen işe iadeleri sağlanmayan vatandaşlarımızın kazanılmış haklarının verilmesi işe iadelerinin sağlanması en büyük beklentimizdir. İş yükü artan adliyelerimiz için Mersin Adliyesi Ek Binası projesinin tamamlanması ve buna ek olarak Mersin Adli Tıp Şubesi Hizmet Binası projelerinin hızlandırılması yerinde olacaktır. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından özellikle büyükşehir belediyelerinde terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı personellere yönelik operasyonlar gerçekleştirilmiştir. PKK/KCK terör örgütünü övücü, yüceltici şekilde propaganda yaptıkları tespit edilen, PYD/YPG içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen belediye personelleri hakkında gözaltı kararı verilmiş, birçok belediye personeli de terör örgütü üyesi olmaktan, terör örgütü üyelerinin birinci dereceden akrabası olan sözde değer ailelerinden olmaktan ve terör örgütü propagandası yapmaktan tutuklanmıştır. Türk milletinin emeği ve alın teriyle kurulan ve Türk milletine hizmetle yükümlü olan belediyelerimizin devletimizin ve milletimizin aleyhine faaliyet gösteren teröristlerden arındırılması oldukça hayati öneme sahiptir. İlgili belediye başkanları vatan, millet ve devlet düşmanı bölücüleri hangi akılla, hangi vicdanla, hangi izanla işe almaktadır? Belediye başkanlığı yaptığı memleketin evladını işinden ekmeğinden edip vatan millet düşmanı teröristlere belediye kadrolarını peşkeş çekip teslim etmek hangi siyasi anlayışla bağdaşmaktadır? Belediyelerin bölücü yıkıcı zihniyete sahip teröristlerden ve destekçilerinden temizlenmesi şarttır” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA