Cengiz Topel Caddesi yeni görünüme kavuştu


Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Tarsus’ta yürütülen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ tüm hızıyla sürüyor. Projenin 4. etabı kapsamında İsmetpaşa Bulvarı’nın İş Bankası ile Kleopatra Kapısına yakın bölümü ve Cengiz Topel Caddesi üzerinde yenileme çalışmaları tamamlandı.

 

Tarih : 3 Şubat 2024 Cumartesi 12:27

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Tarsus’ta yürütülen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ tüm hızıyla sürüyor. Etap etap ilerleyen projenin 4. kısmı kapsamında İsmetpaşa Bulvarı’nın İş Bankası kavşağı ile Kleoparta Kapısına yakın bölümü ve Cengiz Topel Caddesi yepyeni görünüme kavuştu. Muvaffak Uygur Caddesi, Tarsu AVM ile Demirkapı arası, Demirkapı ile eski Kaymakamlık binası arasında kalan bölümde yürütülen ve bu alanlarda bitirilen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ ile Tarsus’un cadde ve bulvarları daha modern hale geliyor. Görüntü kirliliğine neden olan havai iletim hatları yer altına alınan projede, asfalt zemin de tamamen yenileniyor.

EROĞLU: “HALKIMIZA MODERN GÖRÜNÜMLÜ CADDELERİMİZİ SUNDUK”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Harita Mühendisi olarak görev yapan Fethi Eroğlu, “Prestij projemizin 4. etabında İsmetpaşa Bulvarı ve Cengiz Topel Caddeleri’nde yenileme, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız kapsamında bin 600 metre bordür, 3 bin metre kare bazalt taş ile kaldırımlarımızı yenilemiş bulunmaktayız. Hattımız genelinde aydınlatma hatlarımız tümden yenilendi. Yağmursuyu hatlarıyla da su birikintilerinden kurtulmuş olduk. Bin 220 ton sıcak asfalt binder, 790 ton aşınma ile tüm hattımız sıcak asfaltla yenilendi. Yolun konforunu artırdık ve halkımıza modern görünümlü caddelerimizi sunmuş olduk” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA