Tarsuslu dolmuşçuların hukuk zaferi


Tarsuslu Dolmuşçular 20 yıl sonra hukuk mücadelesini kazandı. Konuyla ilgili konuşan Tarsus Şoförler Odası Başkanı Duran Şen: “Mahkemeyi kazanan 12 nolu dolmuşçularımıza ilk M plakalarını taktık. Hakkımız olan plakaları almanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Tarih : 15 Ağustos 2020 Cumartesi 17:09

Haber Merkezi

Tarsus’ta şehir içinde toplu taşımacılık yapmakta olan SS 12 Nolu Kooperatif üyelerinin Hukuk mücadelesi dolmuşçuların zaferiyle sonuçlandı. Dönemin Tarsus Belediye Başkanı tarafından 2008 yılında, “Minibüslerinizi satın, büyük araçlar alın ve TA-KART sistemine dahil olacaksınız” dayatmasına maruz kalan Tarsus 12 No.lu Dolmuşçular Kooperatifi üyesi 140 esnafa, o yıllarda Tarsus Belediye Zabıtası tarafından kesilen yaklaşık 30 bin ceza tutanakları milyonlarca lirayı bulmuştu. Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, o yıllarda yazılan cezalara ve dayatmalara karşı yaklaşık 20 yıl önce Hukuk mücadelesi başlatan ve kesilen cezaların yanı sıra o yıllarda güzergahları sık sık değiştirilen 12 Nolu Kooperatif yönetici ve üyelerinin hukuk mücadalesini kazanmalarıyla birlikte, adaletin tecelli ettiğini söyledi.

“TARSUS’A HAYIRLI OLSUN”

Evlerine bir lokma ekmek götürebilmek için verdikleri hukuk mücadelesinde her zaman Kooperatif yönetici ve üyelerinin yanlarında olduklarını belirten Başkan Duran Şen, “12 Nolu Kooperatif üyesi arkadaşlarımızın sıkıntıları artık geride kalıyor. Mahkemeyi kazanan 2 arkadaşımız minibüsleriyle birlikte Odamıza gelerek plakalarını taktılar. 33 M 5000 ve 33 M 5001 nolu plakaları arkadaşlarımıza, Kooperatif yöneticilerimize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 12 Nolu Kooperatif Başkanı Fatih Yalçın ise yaptığı açıklamada, “Tarsus Şehiriçi Minibüsleri olan S.S. 12 Nolu Kooperatifimizin üyelerinin 20 yıllık hukuk mücadelesinde mahkeme kararıyla M plakaları kazanıldı ve ilk plakalar minibüslere takıldı. Üyelerimizin müktesep haklarına geçte olsa kavuşmalarının sevincini yaşıyoruz. Türkiye devleti hukuk devletidir ve adalete olan güvenimiz boşa çıkmamıştır. Bu mücadelede emeği geçen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve yönetimine ve üyelerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA