Bozyazı’da ‘Pat Pat’a trafik yasağı


Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, halk arasında ‘pat pat’ olarak tabir edilen çapa motorunun trafiğe çıkmasının yasak olduğunu söyledi.

 

Tarih : 22 Ağustos 2020 Cumartesi 15:30

Adem GÜNEŞ

Kaymakam Arif Yalçın’ın ‘Vatandaşla buluşma’ toplantısında, Tekeli Mahalle Muhtarı Süleyman Fidan'ın pat pat olarak tabir edilen çapa motorunun trafiğe çıkmasının yasak olup olmadığı yönündeki sorusunu yanıtlayan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, “Halk arasında pat pat olarak telefuz edilen çapa motorlarının trafiğe çıkması yasaktır. Çünkü bunlar tarımda kullanılmak için üretilmiştir. Trafikte kullanılması için üretilmemiştir. Bir aracın trafikte kullanılması için ruhsat alınması gerekir. Pat pat sahiplerinin karayoluna çıkıp, bir başkasının can ve mal güvenliğini riske atma hakkı yoktur. Bu nedenle herhangi bir cezai işlemle karşılaşmamak için trafiğe çıkmamalarını öneririm. Karayollarında görüldüğü yerde gerekli işlemin yapılacağının bilinmesini isterim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA