‘Aykırı Okuryazarlık Atölyesi’ başlıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Enver Aysever ile “Aykırı Okuryazarlık Atölyesi” başlatıyor. Eylül 2020-Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek atölye için başvurular alınmaya başlandı. Büyükşehir’in resmi web sayfası “www.mersin.bel.tr” adresinden yapılan başvurular için son tarih 15 Eylül 2020 olarak belirlendi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2020 Pazar 11:46

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenleyeceği “Aykırı Okuryazarlık Atölyesi”nin başvuruları alınmaya başlandı. Ünlü yazar Enver Aysever’in katılımıyla Eylül 2020-Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek atölye, yazının aykırı serüvenine çıkmak isteyen Mersinliler’i bekliyor.

ATÖLYE 26-27 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

15 Ağustos’ta başlayan başvurular 15 Eylül’e kadar sürecek. Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sayfası “www.mersin.bel.tr” adresinden yapılan online başvuruda, “T.C. kimlik numarası, ad-soyad, irtibat numarası, meslek bilgileri ile özgeçmiş ve bir sayfalık öykü” isteniyor. 26-27 Eylül 2020’de başlayacak atölye, 2021’in Mayıs ayında sona erecek. Katılımcılar 3 farklı grupta sınıflandırılacak. İlk grup ilk üç ay, ikinci grup ikinci üç ay, son grup ise son üç aylık atölyelere katılacak. Her ayın son hafta sonu yapılacak 8 saatlik atölyeler, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA