Vatandaş istiyor biz de yapıyoruz!


Mersin’in Tarsus İlçesine bağlı Sayköy Mahalle Muhtarı Rıza Türkmen, mahallesinde ilkleri yaşatarak vatandaşın gözdesi haline geldi. Vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda hizmet ettiklerini ifade eden Türkmen, “Köyden mahalleye dönüşen köyümüz şimdi modern şehre dönmenin mücadelesini veriyor. Biz 7-24 görevimizin başındayız. Mahallemizin eksikliklerini bir bir çözdük. Vatandaş istiyor biz yapıyoruz” dedi.

 

Tarih : 26 Ekim 2020 Pazartesi 10:58

Hüseyin KIRKGÖZ

Mersin’in Tarsus İlçesine bağlı Sayköy Mahalle Muhtarı Rıza Türkmen, mahallesinde ilkleri yaşatarak vatandaşın gözdesi haline geldi. Tam bir Cumhuriyete yakışır bir idarecilik sergileyen muhtar Türkmen, ekibiyle ve mücadeleci bir kimlik taşıdığı için vatandaşların isteklerini yerine getirmek adeta onun için bir ibadet.

“ASFALTLAMAMIZ TAMAM SULARIMIZ KESİNTİSİZ AKMAKTA”

Hizmet konusunda hem Büyükşehir Belediyesi’nden hem de Tarsus Belediyesi’nden memnun olduklarının altını çizen Türkmen,  “Eskiden bir köy olan mahallemiz, Bütün şehir yasası ile mahalle haline geldi. Köyden mahalleye dönüşen köyümüz şimdi modern şehre dönmenin mücadelesini veriyor. Biz 7-24 görevimizin başındayız. Mahallemizin eksikliklerini bir bir çözdük. Ulaşımda belediye otobüslerimiz saatinde gelip vatandaşımızın ihtiyacını gideriyor. Biliyorsunuz ülkemizin başlıca sorunlarından biride terör olayı. Mahallemizi koruma altına almak için mahallenin ana artellerine kamaralar yerleştirip güvenlik konusunu sağlama aldık.  Vatandaş istiyor biz yapıyoruz. Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri bize ellerinden geleni yapıyorlar burada Vahap seçer başkanıma ve Tarsus Belediye başkanımız Dr. Haluk Bozdağ başkanımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bize her konuda yardımcı oluyorlar. Yarınlarda mahallemiz daha da güzel olacak. Asfaltlamamız tamam sularımız kesintisiz akmakta. Bu hizmetlerde bizlere yardımcı olan herkese teşekkürlerimi borç bilirim” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA