Fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı


Mersin’in Akdeniz ilçesinde bir narenciye paketleme fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının büyük olması nedeniyle ekipler itfaiye araçları, kepçe ve iş makinaları ile yangın müdahale etti. Yaklaşık 200 kişinin çalıştığı fabrikada yangında ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

 

Tarih : 9 Şubat 2021 Salı 10:34

Huzurkent Mahallesi'ndeki bir narenciye paketleme fabrikasında dün akşam henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın 4 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Olay yerine Mersin ve Tarsus'tan itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 200 kişinin çalıştığı fabrikada çıkan yangında ölen ya da yaralananın olmadığı belirtildi.  İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Şube Sorumlusu Kenan Demirpolat, yaptığı açıklamada Mersin ve Tarsus itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiğini söyledi. Demirpolat, “Narenciye dünyasında yangın çıktı. 15 itfaiye aracımız ve destekli araçlarla canla başla müdahale ediyoruz. Yangının neyden çıktığını bilmiyoruz” dedi.

“CANIM YANIYOR, EKMEK TEKNEM YANIYOR”

Fabrika işletme müdürü Cem Ceyhun Aşkın, “Canım yanıyor, ekmek teknem yanıyor. Yüzlerce insan bu yüzden aç kalacak. Limon, mandalina, greyfurt, portakal ne ararsan var. Hepsi heba oldu, çöp oldu yandı gitti” şeklinde konuştu. Yangının büyük olması nedeniyle ekipler itfaiye araçları, kepçe ve iş makinaları ile yangın müdahale etti. Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği bölgedeki yangın kontrol altına alındı.  (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA