Başkan Özyiğit esnafla bir araya geldi


Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İnönü Mahallesindeki esnaflarla bir araya geldi. Öte yandan korona virüsle mücadele eden ve bu süreçte ailelerini salgın riskinden uzak tutabilmek için Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen öğrenci yurdunda konaklayan sağlık çalışanları, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Tarih : 3 Mart 2021 Çarşamba 12:12

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özyiğit, ilçeye bağlı 32 mahallenin tamamını periyodik olarak ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geliyor. Ziyaretlerinde vatandaşlarla tek tek sohbet eden Özyiğit, hem talep ve önerileri not alıyor hem de Yenişehir Belediyesinin hizmetleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Başkan Özyiğit, mahalle ve esnaf ziyaretlerine son olarak İnönü Mahallesi ile devam etti. Başkan Özyiğit, “Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler doğru yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha gösterdi. Yenişehir'de katılımcı yönetim anlayışı ile ortak yaşam alanımızı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz” dedi.

“HANGİ SOKAĞIMIZDA NE EKSİK VAR ONLARI DA GÖRÜYORUZ”

Mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ettiklerini ve vatandaşları dinlediklerini ifade eden Özyiğit, “Baharın ilk günlerindeyiz. Bahar yeni umutların yeşerdiği, yeni yolların açıldığı ve güzelliklerin umut edildiği bir dönem olarak adlandırılıyor. Çok sıkıntılı bir dönem geçirdik. Geçtiğimiz yıl mart ayından bu yana, yani tam bir yıla yakın süredir insanlar büyük bir stres ile pandemiye karşı mücadele ediyorlar. Bugün kısıtlamaların kısmı olarak hafiflemesiyle dükkanlar tekrar açıldı. Tüm bu süreçte esnafımızı yalnız bırakmadık onlarla beraberdik. Bugün de onları ziyaret ettik, hayırlı işler diledik, istek ve taleplerini dinledik. İnsanlarımız oldukça mütevazi ve yapıcı. Çalışmalarımız ile ilgili mutlu olduklarını görmüş olduk. Hangi sokağımızda ne eksik var onları da görüyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz, birlikte yürüyeceğiz ve zorluklara karşı birlikte mücadele ederek kazanacağız” diye konuştu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN BAŞKAN ÖZYİĞİT’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Korona virüsle mücadele eden ve bu süreçte ailelerini salgın riskinden uzak tutabilmek için Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen öğrenci yurdunda konaklayan sağlık çalışanları, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Asıl teşekkürü hak edenin sağlık çalışanlarımız olduğunu vurgulayan Başkan Özyiğit, ihtiyaç duyulduğu sürece kendilerini misafir etmeye devam edeceklerini söyledi. Pandemiyle mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık çalışanları, hastanelerde her gün yüz yüze geldikleri korona virüs riskini ailelerinden uzak tutabilmek için aylardır evlerinden, ailelerinden uzakta kalıyor. Yenişehir Belediyesi, bu süreçte sağlık çalışanlarına destek olmak için belediyeye ait Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis etmiş ve fedakâr sağlık çalışanlarını otel konforunda ağırlamıştı. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret eden sağlık çalışanları yurdu kendilerine tahsis eden Başkan Özyiğit’e teşekkür ettiler. Başkan Özyiğit de sağlık çalışanlarının korona virüsle mücadelede en ön saflarda yer aldığını ve haklarının ödenmeyeceğini belirterek, “Biz de Yenişehir Belediyesi olarak bu alanda küçük bir katkı sunduk. Sağlık çalışanlarına ne yapsak borçları ödenmez. Çok kaybımız var. Bu işte mücadele eden birçok sevdiğimiz saydığımız hekimimizi, eczacımızı, hemşiremizi, hasta bakıcımızı da kaybettik. Sağlık çalışanlarımıza destek verebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA