Metin Göktepe Yerel Medya Ödülü Abidin Yağmur’a


Mersinli Gazeteci Abidin Yağmur, 24. Metin Göktepe Gazetecilik Ödüllerinde Yerel Medya dalında ödüle değer görüldü. Yağmur’a ödülü, Güney gazetesinde yayınlanan ve Mersin kamuoyunda geniş yankı uyandıran “Davultepe’de narenciye bahçesi yağması” başlıklı haber serisi getirdi.

 

Tarih : 27 Mart 2021 Cumartesi 17:50

İlki 1998 yılında verilen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’nin bu yıl düzenlen 24’üncüsünde kazananlar belli oldu. Evrensel Muhabiri Metin Göktepe ve görevi başında yitirilen gazetecilerin anılarını yaşatmak, genç gazetecileri gerçekleri esas alan bir habercilik konusunda özendirmek amacıyla ilki 1998 yılında verilen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’nin bu yıl düzenlen 24’üncüsünde kazananlar belli oldu.


YEREL GAZETECİLİK ÖDÜLÜ ABİDİN YAĞMUR'A


Yerel Gazetecilik Ödülü’nün bu yılki sahibi  28 Ocak-9 Şubat 2021 tarihleri arasında Güney gazetesinde “Sanayi için çiftçiyi kovacaklar”, “Rant için bizi heder edecekler”, “Halktan bahçe kaçırma”, “Yağma Mersin’in narenciyesi”, “Başkanlar neden suskun?” başlıklarıyla yayımlanan haber serisi ile Abidin Yağmur oldu. Haberde, Mersin’in Mezitli ilçesi Davultepe Mahallesi’nde bir kısmı hazineye, bir kısmı özel şahıslara ait 360 dönüm narenciye alanının sanayi alanına çevrilmesi ve buna yönelik tepkiler ele alınıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA