Anamur’da ağaç katliamı


Mersin’in Anamur ilçe merkezinde bulunan kaldırımda bulunan ağaçların kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kesilmesi tepkiye neden oldu. Caddeye gelerek incelemede bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Büyükşehir Anamur Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, konuyla ilgili Anamur Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

 

Tarih : 3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:55

Necdet TAŞ


Atatürk Bulvarı Saçkan Kavşağı civarında sabah işyerini açmaya giden terzi Cengiz Topuz, karşılaştıkları manzara karşısında şok olduklarını belirterek, “Bu ağaçların hiç kimseye bir zararı yok, gölgesinde vatandaşlar dinlenip nefes alıyordu. Ayrıca caddeyi güzelleştiriyordu. Bunu yapanı kınıyorum. Yetkilileri bilgilendirdik” dedi.


"AĞAÇ KESMENIN HIÇBIR ŞEKILDE AÇIKLAMASI OLAMAZ"


Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Müdürü Mehmet Ünal Erdal ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Büyükşehir Anamur Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, caddeye gelerek incelemede bulundu. Ağaçların kesilmesinin bir şiddet göstergesi olduğunu ifade eden Erdal Karan, “Ağaç kesmenin hiçbir şekilde açıklaması olamaz. Bir şiddet göstergesidir. Özellikle toplumumuzda kadına şiddet, çocuğa şiddet ya da toplumsal şiddet her ne ise; ağaca yapılan, sokak hayvanlarına yapılan, doğaya yapılan bu türlü müdahaleler de şiddet kapsamına girmektedir. Büyükşehir Belediyesi tarafından dikilen, esnaflarımızın özenle baktıkları ağaçların kesilmesi son derece üzücüdür. Konuyla ilgili Anamur Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Umarım kameralardan ağaçları kesenler tespit edilir” ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA