Tozlu’dan iddialı açıklamalar!


Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta bu hafta Mersin derbisi var. Grupta namağlup bir şekilde en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdüren Silifke Belediyespor evinde Erdemli Belediyespor’u konuk edecek. Zorlu maç öncesi konuşan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Takımda sakat ya da cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Hakemlerle bir işimiz yok. Çok iyi hazırlandık. İddia ediyorum bizi bu sahada kimse yenemez. En yakın rakibimizle aramızda 5 puan fark var ama biz bu puan farkını eşit olarak görüyoruz ve o bilinçle maçlarımıza çıkıyoruz. Bu sene Silifke’nin senesi olsun istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 17 Mart 2022 Perşembe 13:28

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) namağlup bir şekilde en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdüren Silifke Belediyespor, bu hafta karşılaşacağı Erdemli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Sezon başından beri iyi çalışıyoruz. Silifke’ye aidiyet duygusunu besleyen müthiş bir futbolcu grubu var elimde. 23 tane Silifke sevdalısı futbolcum var. Çok özverili bir şekilde çalışıyorlar. Her şeyden önemlisi bu takımın bir üst lige çıkmasını canı gönülden kalpten istiyorlar” dedi.

“ÜST ÜSTE 2 ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Silifke’nin 3. Lige çıkmasının Mersin futbolu açısından da çok önemli olduğunun altını çizen tecrübeli teknik direktör, “3. Lige çıktıktan sonra tesis ve altyapıya büyük önem veriyoruz. İşte ortada bir Mersin İdman Yurdu örneği var. Neden düştüğünü herkes biliyor. Mersin’de bir dikili palmiye ağacı bile yok. Biz Silifke’de bir ilki yaşayıp 2 yılda üst üste 2 şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bize sahip çıkılmasını istiyoruz. Sadece Silifke’nin değil tüm Mersin’in bize sahip çıkmasını istiyoruz. Takımda bir huzur ortamı var. Paralar öz ödeniyor ama zamanında ödeniyor. Tesisimizde futbolcular arasında hırgür olmuyor. Herkes işin ciddiyetinin bilincinde. Sonuçlar da iyi olunca kenetlendik gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZİ İÇ SAHADA KİMSE YENEMEZ”

Ligin bitimine 4 maç kaldığını ve artık kritik viraja girdiklerini kaydeden Tozlu, “Takımda sakat ya da cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Hakemlerle bir işimiz yok. Çok iyi hazırlandık. İddia ediyorum bizi bu sahada kimse yenemez. En yakın rakibimizle aramızda 5 puan fark var ama biz bu puan farkını eşit olarak görüyoruz ve o bilinçle maçlarımıza çıkıyoruz. Bu sene Silifke’nin senesi olsun istiyoruz” dedi.

DÖLEK: “HAYAL VE HEDEFLERİMİZ VAR”

Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ise, “Taraftar, emek, özveri, para ve başarı çok şükür ki şuanda Silifke’de var. Allah bu anlamda Silifke Belediye Başkanımız Sayın Sadık Altınok’tan da razı olsun. Biz zaten bir kurum takımıyız. Adı üstünde Silifke Belediyespor’uz. Takımın tüm finansını belediye sağlıyor. Kulübümüzün bünyesinde sadece futbol branşı yok. Voleybolda da başarılı bir takımımız var. Futbolda çok zorlu virajdayız. Bize düşen görevi biz yerine getirdik. Çok çalışıyoruz. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu hayal ve hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“PUAN FARKINI KORUMAK İSTİYORUZ”

İç sahada büyük bir taraftar desteğiyle sahaya çıktıklarına dikkat çeken Dölek, “Taraftarlarımız bize büyük destek oluyor. İç sahada kapalı gişe oynuyoruz. Esnaflarımız da bize destek oluyor. Maçlarımıza bayan taraftarlarımız da büyük ilgi gösteriyor. Herkes takıma inanmış durumda. İlçede büyük bir heyecan var. Bu haftaya kadar namağlup geldik. Bu hafta da Mersin derbisi var. Komşu ilçemiz Erdemli Belediyespor ile karşılaşacağız. İnşallah bu maçtan da kayıpsız ayrılıp puan farkını korumak istiyoruz. Başarı öncelikle bir ekip işi. Biz de çok iyi bir ekibiz. Tüm Mersin’in desteğini arkamızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA