GEÇMİŞ OLSUN SİLİFKE!


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Silifke Belediyespor, Niğde deplasmanında 2 puan bıraktı. Niğde deplasmanından 1 puanla dönen ve son 2 haftaya en yakın rakibinin 3 puan önünde liderliğini sürdüren temsilcimiz futbol terörü nedeniyle adeta ölümden döndü. Silifke Belediyesporlu futbolcuları taşıyan takım otobüsünün lastiğini bıçaklayan holiganlar, Silifkeli futbolcuları ölümle karşı karşıya bıraktı. Bu saldırı Rize’de Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıyı hatırlattı. 

 

Tarih : 28 Mart 2022 Pazartesi 12:22

Necdet TAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Silifke Belediyespor deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşılaştı. Bor 100. yıl stadında oynanan maçın ilk yarısında ilk 20 dakika orta saha mücadelesi olarak geçildi. Temsilcimiz Silifke Belediyespor 23. dakikada Süleyman Öztürk'ün attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Niğde Belediyespor 29. dakikada Şahin Karakaş'ın attığı golle durumu skoru eşitledi. Maçın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın bitiş düdüğünden ardından saha karıştı. 90 dakika boyunca Silifke Belediyesporlu oyunculara ve yedek kulübesine küfürler edip yabancı madde atan ev sahibi taraftarları futbolcularımıza saldırdı. Gerginliğin artması üzerine polis araya girerek kavga büyümeden önlendi. Bu maç sonunda temsilcimiz Niğde Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 23 yaparken, Silifke Belediyespor 40 puana ulaştı. Niğde Belediyespor gelecek hafta deplasmanda bir diğer Mersin temsilcisi İdmanyurdu 1925 ile karşılaşacak. Temsilcimiz Silifke Belediyespor ise, 03 Nisan 2022 Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Adana temsilcisi Kozanspor FK ile karşılaşacak.

TAKIM ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Öte yandan Silifke Belediyesporlu futbolcular bugün deplasmanda oynanan ve 1-1 biten Niğde Belediyespor maçı dönüşü adeta ölümün kıyısında döndü. Mac sonu stattan ayrılan takım otobüsünün Pozantı yolunda seyir  halinde iken, sağ ön lastiği aniden inmesi sonucu otobüsteki futbolcular ve idareciler ile teknik heyet büyük tehlike atlattı. Yapılan kontrollerde otobüsün ön lastiğinin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 4 ayrı yerinden bıçaklandığı tesbit edilirken, olası bir büyük facia ucuz atlatılmış oldu. Maç oynanırken ve maç sonu sahadaki futbolculara, yedek kulübesine, teknik heyete sürekli tacizlerde bulunulması, küfürler edilmesi, ayrıca park halindeki takım otobüsü ile ilgili yeterli emniyet tedbirlerinin alınmaması, Adana’dan Niğde’ye maç için gelen ve Niğde Belediyespor’u destekleyen taraftarların bulunması dikkat çekti.

DÖLEK: “KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK”

Niğde deplasmanından beraberlikle döndükleri için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Karşılaşmanın zorlu olacağını biliyorduk. Niğdede hava şartları, zemin şartları iyi değildi. Futbolcularımız hem hava hem de rakiple mücadele etti. 1-0 da öne geçtik ama skoru koruyamadık. İnşallah Kozanspor maçı ile birlikte çıkışımızı sürdüreceğiz. Pazar günü Kozanspor ile oynayacağız ve bu maçın çok önemli. Ligin boyu kısaldı. 2 hafta sonra lig bitecek. Takımımıza güveniyorum. Daha kaybedilmiş bir şey yok, moral motivasyonumuzu bozmadan Pazar günü Silifke Şehir Stadında oynayacağımız Kozanspor FK maçına odaklanmalıyız. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanıp, son hafta Adana FK maçını da kazanacağız. Bu zamana kadar namağlup geldik namağlup şampiyon olup, Play-Off maçlarına gideceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

TOZLU: “SON 2 MAÇI KAZANACAK GÜÇTEYİZ”

Niğde deplasmanında 2 puan bıraktıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise, “Kazanmamız gereken bir maçtı, ilk yarı ve 2. Yarının son 15 dakikasına kadar istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Son 15 dakikada çok pozisyonlar bulmamıza rağmen golü bulamadık ve sahadan 1-1 berabere ayrıldık. En yakın rakibimizle puan farkı 3’e indi ve 2 hafta kaldı. Bu 2 haftada Adana takımları olan Kozan FK ve Adana FK ile oynayacağız. İnşallah bu 2 maçı da alacak güce sahibiz. Pazar günü oynayacağımız Kozanspor  FK maçına sıkı bir şekilde hazırlanıp, taraftarlarımız önünde 3 puan alacağız” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA