TARSUS KAOSTAN KURTULDU!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu adeta yeniden doğdu. Şahin Kırbıyık’ın başkanlıktan istifası ve Gürses Kılıç’la yollar ayrıldıktan sonra oynadığı 6 maçtan 16 puan toplayan sarı lacivertli temsilcimiz küme düşme potasından kurtulup Play-Off grubuna geldi. 5. Sıradaki takımla arasında sadece 2 puan olan Tarsus İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanı Ali İlk yaptığı açıklamada üst üste aldıkları galibiyetlerle adeta kaostan kurtulduklarını söyledi.

 

Tarih : 28 Mart 2022 Pazartesi 12:31

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu adeta yeniden doğdu. Şahin Kırbıyık’ın başkanlıktan istifası ve Gürses Kılıç’la yollar ayrıldıktan sonra oynadığı 6 maçtan 16 puan toplayan sarı lacivertli temsilcimiz küme düşme potasından kurtulup Play-Off grubuna geldi. 5. Sıradaki takımla arasında sadece 2 puan olan Tarsus İdman Yurdu sonra olarak evinde Karacabey’i 2-0 mağlup ederek üst üste 5. Galibiyetini aldı. Karacabey Belediye Spor maçı galibiyetini bir kenara bırakıp Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına başlayan Tarsus’ta moraller yerinde ve hedef play-off…

“ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK”

5’te 5 yapan takımını tebrik eden Başkan Ali İlk, ““Günaydın Tarsus İdman Yurdu'na gönül vermiş kıymetli Tarsus İdman Yurdu Ailesi. Geride bıraktığımız Karacabey Belediye Spor maçında sizlerin tribündeki desteği, futbolcularımızın sahada gösterdikleri performansla çok önemli bir virajda çok önemli bir galibiyet aldık. Tribünleri dolduran kadın, erkek, çocuk ve yaşlı 7'den 70'e fark etmeksizin yanımızda olan tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Gördük ki bizler bir olduğumuzda çok daha güçlü oluyoruz. Protokolde bizlerle olan ve her daim desteğini bizden esirgemeyen kıymetli Tarsus Belediyesi Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan'a da fazlasıyla teşekkür ediyorum. Yine bizleri yalnız bırakmayan Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel Otcu'ya da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“KAOSTAN KURTULDUK”

Yeni yönetimle ve teknik kadroyla birlikte müthiş bir ivme yakaladıklarının altını çizen İlk, “Yeni yönetimimiz resmi olarak kurulduktan sonra namağlup bir şekilde takımımız 5'te 5 galibiyet serisi ile içinde bulunduğu kaostan kurtuldu. Burada en büyük pay elbette futbolcu kardeşlerimiz ve Tarsus'ta yetişen teknik kadromuzla mümkün oldu. Teknik kadromuza da büyük bir parantez açmak lazım. Gün içinde A takımımız ile antrenmanlara çıkıp akşamda Altyapımız ile ilgileniyorlar ve antrenmanlara çıkıyorlar. Teknik kadromuza da her zaman söylediğim gibi çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını her daim diliyorum” dedi.

“BİR ÜST LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Hedeflerinin bir üst lig olduğunu vurgulayan İlk, “Şu anki içinde bulunduğumuz ortamda bizlere düşen en önemli görev kaos ortamını değiştirip takım içinde iyi bir hava oluşturmaktı ve ne mutlu bize ki bugün baktığımızda o ortamı yakalamış bulunmaktayız. İnşallah sezon sonuna kadar bu havayı sürdürüp play-off'lara kalıp oradan da bir üst lige çıkarak takımımızı hak ettiği başarılara taşımak istiyoruz. Hedeflerimize doğru emin adımlarla giderken siz değerli Tarsus İdman Yurdu ailesinin de desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Yine söylüyorum tribünlerde daha fazla kadın taraftarlarımızı da görmeyi istiyorum. Bizler birlikte başaracağız. Çarşamba günü Şanlıurfaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız ve inşallah oradan galibiyet ile dönüp Pazar günü sahamızda Kırklarelispor ile oynayacağımız maçta tribünleri doldurup her zamankinden daha çok takımımıza destek olacağız. Unutmayın bizler birlikte güçlüyüz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA