BİZE DESTEK OLUN!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda tüm hesaplar Play-Off üzerine. Son olarak deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup eden sarı lacivertlilerde Sportif Direktör Armağan Yapıcı, “100 yılımızda 1. Ligde olmayı çok istiyoruz. Tek hedefimiz bu olacak. Bütün Tarsus halkının ve Tarsus’ta yaşayan iş insanlarımızın, Sivil Toplum Örgütlerinin, Büyükşehir belediyesinin ellerini taşın altına koyarak takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Kırgınlıkların olmadığı bir ortamda herkesi birlik ve beraberliğe çağırıyoruz” dedi.

 

Tarih : 2 Nisan 2022 Cumartesi 12:57

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda tüm hesaplar Play-Off üzerine. Son olarak deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup eden sarı lacivertlilerde Sportif Direktör Armağan Yapıcı, “Asıl sorun bundan sonra başlıyor. Bizler teknik ekip ve futbolcular olarak bu maçın önemini biliyoruz. Sadece Kulüp başkanımız Ali İlk ve Belediye Başkanının çabaları ile bir yerlere gelebildik. Emeği geçen ve bu takımın mimarı ve oluşmasında büyük katkıları olan Şahin Kırbıyık'a sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz. Onların emek ve çabaları ile takımı bu seviyelere getirdik. Şimdi elele verip birlik olma zamanıdır. 100 yılımızda 1. Ligde olmayı çok istiyoruz. Tek hedefimiz bu olacak. Bütün Tarsus halkının ve Tarsus'ta yaşayan iş insanlarımızın, Sivil Toplum Örgütlerinin, Büyükşehir belediyesinin ellerini taşın altına koyarak takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Kırgınlıkların olmadığı bir ortamda herkesi birlik ve beraberliğe çağırıyoruz. Tüm Tarsuslu vefakar taraftarlarımızı bu zorlu maçta takımımızı desteklemeleri için Şehir Stadına bekliyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA