Tarsus işi sıkı tutuyor


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Play-Off mücadelesi için ipleri sıkı tutuyor. Konuyla ilgili konuşan Teknik Direktör Birol Erol, “Önümüzde oynayacağımız çok önemli 2 maçımız var. Bu hafta evimizde Zonguldak Kömürspor ile oynayacağız. Bu maçı kazanırsak ve Buca-Karacabey maçı da berabere kalırsa Play-Off’u garantileriz. Yalnız işi sıkı tutmamız lazım. Yaklaşık 15 gündür Tarsus’ta sanki Play-Off’u garantilemişiz diye bir hava var. Ancak bu yanılgıya kimse düşmesin. Çünkü daha kesinleşen bir durum yok. Bu ligde her an her şey olabilir” dedi.

 

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe 13:10

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Play-Off mücadelesi için ipleri sıkı tutuyor. Hafta sonu evinde oynayacağı Zonguldak maçı hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertliler bu maçta alacağı skora göre Play-Off’u garantileyebilir.

“KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ”

Takımda morallerin yerinde olduğunu ve tek hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizen Erol, “Önümüzde oynayacağımız çok önemli 2 maçımız var. Bu hafta evimizde Zonguldak Kömürspor ile oynayacağız. Bu maçı kazanırsak ve Buca-Karacabey maçı da berabere kalırsa Play-Off’u garantileriz. Yalnız işi sıkı tutmamız lazım. Yaklaşık 15 gündür Tarsus’ta sanki Play-Off’u garantilemişiz diye bir hava var. Ancak bu yanılgıya kimse düşmesin. Çünkü daha kesinleşen bir durum yok. Bu ligde her an her şey olabilir. Yerimiz garanti değil. Önümüzde 2 maçımız var ve kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Önceliğimiz Play-Off’a kalmak. Orada da kim gelirse gelsin fark etmez. Biz takım olarak inanmış durumdayız. Bu takım inşallah bu yıl bir üst ligi görecek.

“GENÇ OYUNCULARI KAZANALIM DİYE KAYBETMEYELİM”

Genç oyuncuları oynatmama konusundaki eleştirilere de yanıt veren Erol, “Takım olarak çok kritik dönemden geçiyoruz. Zorlu maçlar oynuyoruz. Bu tür stresli maçlarda bu gençleri oynatmak bazen ters tepebilir ve o çocukları kazanalım derken tamamen kaybedebiliriz. Önceliğimiz Tarsus İdman Yurdu. Eğer bu maçı kazanıp Play-Off’u garantilersek son maçta elbette genç oyuncularımıza da şans vereceğiz. Onları sırf birilerinin gönlü olsun diye oynatmak yanlış olur. Bu kararlar zor kararladır ancak uygun zamanı kullanmak lazım. En büyük geleceğimiz zaten gençlerdir. Biz de gençlere büyük önem veriyoruz ve yeri geldiğinde de onlara forma şansını fazlasıyla vereceğiz” şeklinde konuştu.

YAPICI: “TARSUS OLARAK TEK YÜREK OLDUK”

Tarsus İdman Yurdu Sportif Direktör Armağan Yapıcı ise, “Düştü gözüyle bakılan takımı dipten alıp zirveye kadar getirdik. Artık finale yaklaşık son 2 maçımız kaldı. Kritik maçlar. Önce Zonguldak ile evimizde oynayacağız. Bu maçı kazanırsak rakiplerimizin oynayacağı maçlara göre Play-Off’u garantileyebiliriz. Şehir, yönetim ve taraftar bize inanmış durumda biz de oyuncularımıza ve teknik heyetimize canı gönülden inanıyoruz. Tarsus olarak tek yürek olduk ve hedefe kilitlendik. Yönetim kurulumuz, başkanımız, belediye başkanımız bize çok büyük destek oluyorlar. Biz de bu desteğin karşılığını sahada vermek istiyoruz. Şuna da değinmek istiyorum. Evimizde oynadığımız son maçlarda resmen kapalı gişe oynuyoruz. Bu destek bize sahada itici bir güç oluyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA