Kebapçı Eyüp markası tescillendi


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin markalaşma sürecine desteğini sürdürüyor. Bu kez de lezzet ustası Kebapçı Eyüp, Tarsus TSO öncülüğünde Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından aldığı belge ile markasını resmi olarak da tescillemiş oldu.

 

Tarih : 30 Nisan 2022 Cumartesi 17:05

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, işletme sahibi Yusuf Doğaroğlu’na marka tescil belgesini takdim ederek tebrik etti. Markalaşmanın önemine değinen ve bu konuda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin önünü açtıklarını ve markalaşma bilincini yerleştirmeye çalıştıklarını belirten Koçak, ‘’Üyelerimize gerek markalaşma gerekse proje hazırlamaları konusunda birimlerimiz tarafından önemli çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız Tarsus’ta üretilen her ürünün bir marka ile pazarlarda yer bulabilmesi. Bu çok önemli. Şimdiye kadar pek çok üyemizin marka tescil başvurusunu yaparak tescillenmesini sağladık. Çalışmalarımız halen de devam ediyor. Son olarak Tarsus’un bilinen en eski kebapçılarından Kebapçı Eyüp markasının resmi olarak tescillenmesine katkıda bulunduk. Hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu. Yusuf Doğaroğlu da markalaşma sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, ‘’Markamız artık tescilli. En kaliteli hizmeti sunma ve bu hizmeti daha da ileriye taşıma azmimiz sürecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA