Faturayı Ender Alkan’a kesmek doğru değil!


Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubu’nun istenmeyen adam ilan ettiği İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan yönetime istifasını sundu. İstifayı kabul etmediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Faturayı sadece Ender Alkan’a kesmek doğru değil. Taraftarlarımızın canı yanıyor. Anlıyorum onları ama burada tek suçlu Ender Hoca değil. Taraftarlarımız Ender Alkan’a çok yükleniyor. Ender Alkan istifasını bize iletti. Biz de şu anda sağlıklı karar verebilecek durumda olmadığımızı ve biraz daha zamana bırakmamız gerektiğini kendisine ilettim. Mersin ve Mersin İdman Yurdu için en doğrusu neyse ilerleyen süreçlerde nihai kararlarımızı kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

Tarih : 27 Mayıs 2022 Cuma 11:46

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda final maçında kaçan şampiyonluğun yankıları sürüyor. Taraftarlar Teknik Direktör Ender Alkan’ı istenmeyen adam ilan ederken, kulüp yönetimi acele vermek istemiyor. Ender Alkan taraftarlardan gelen baskılar üzerine yönetime istifasını sundu ancak yönetim istifayı beklemeye aldı.

“BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ”

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Gönül isterdi ki Mersin futbolunu, İçel İdman Yurdu’nu 2. Lig’de konuşalım, bir üst ligde daha iyi ne yapabiliriz onu konuşalım ama kaderin ve nasibin önüne geçemiyoruz. İllaki hatalar yapmışızdır. Gerek yönetim, gerek teknik ekip gerekse futbolcu kardeşlerim olsun. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bazen insanın elinde olmuyor bazı şeyler. Yönetim olarak üzüntülüyüz çünkü son zamanlarda bir araya gelerek güzel bir kenetlenme örneği sağlamıştık. Uzun yıllardır Mersin futbolunda olmayan o bütünleşmeyi sağlamıştık. Coşkulu ve güzel geçiyordu maçlarımız. Ankara’da 7-8 bin taraftar taşıdık. Bunun yanı sıra Valimiz, Belediye Başkanlarımız ve STK’larımız güzel bir kenetlenme örneği göstermişti. Bunu kaçırmamamız gerekiyordu. Ama nasip değilmiş. Artık inşallah önümüzdeki sezon hedefimizi gerçekleştirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“FATURAYI SADECE ENDER ALKAN’A KESMEK DOĞRU DEĞİL”

 Taraftarların Ender Alkan’a çok yüklendiğini ifade eden Saltık, “Faturayı sadece Ender Alkan’a kesmek doğru değil. Taraftarlarımızın canı yanıyor. Anlıyorum onları ama burada tek suçlu Ender Hoca değil. Bu arada Ender Hocamız, maçta penaltı atışlarından önce hem Berkay Öztuvan’a hem de Gökcan Gelmen’e ilk 5’te kullanmak isteyip istemediklerini sordu. Oyuncularımız sorumluluk almak istemedi ve ilk 5 sırada penaltı kullanmadı. Ender Hocanın ısrarlarına rağmen bu oyuncu kardeşlerimiz sorumluluğu üzerine almadı. Taraftarlarımız Ender Alkan’a çok yükleniyor. Tamam hataları yok mu? İllaki vardır. Hepimizin hataları vardır. Herkes hata yapabilir ve yanlış karar verebilir. Ender Hoca bunu çok istemesine rağmen olmadı. Ender Alkan hoca istifasını bize iletti. Biz de şu anda sağlıklı karar verebilecek durumda olmadığımızı ve biraz daha zamana bırakmamız gerektiğini kendisine ilettim. Mersin ve Mersin İdman Yurdu için en doğrusu neyse ilerleyen süreçlerde nihai kararlarımızı kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER METİN SALTIK’A DESTEK ÇAĞRISI

Öte yandan Teknik Direktör Ender Alkan’ın istifasını isteyen Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubu’ndan Kulüp Başkanı Metin Saltık’a destek çağrısı geldi. İşte o açıklama: “Sezon boyunca maddi, manevi gece gündüz demeden her şeyini ortaya koyan, birçok maçımızda içerde-deplasmanda bizlerle omuz omuza tezahürat yapan, mütevazi kişiliği ve beyefendi duruşuyla herkesin takdirini kazanan Metin Başkan’ımıza teşekkürü borç biliriz. Mersin İdman Yurdu’muzun Diriliş’i için çıktığımız bu zorlu yolda bir şampiyonluk kaçtı, koca bir sene heba oldu belki ama takımına küsen, futbol tutkusunu yitiren bir halk geri kazanıldı. Bir şehir uyanmaya başladı. Bir camia ayaklanmaya başladı. İnanıyoruz ki yeni sezonda Şanlı Mersin İdman Yurdu ismimize ve akabinde şanlı armamıza kavuşacağız. Metin Başkan’a güvenimiz ve desteğimiz tamdır! Başta Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Vahap Seçer olmak üzere, şehrin tüm idari ve mülki amirlerine, iş insanlarına, STK’lara ve tüm halkımıza Metin Saltık’a destek olmaya, Mersin İdman Yurdu’muzu hep beraber ayağa kaldırmaya davet ediyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA