Mersin’de siber suç operasyonu: 6 gözaltı


Mersin’de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri siber suçlarla mücadele kapsamında merkez 4 ilçede yaptığı operasyonda 6 kişiyi gözaltına aldı.

 

Tarih : 30 Mayıs 2022 Pazartesi 12:01

 İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kanun dışı bahis, bilişim sistemleri aracılığıyla nitelikli dolandırıcılık, bilişim ve banka sistemleri aracılığıyla hırsızlık, banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması kullanılması ve müstehcenlik, suçlarına karıştığı tespit edilen 10 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik Mezitli, Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçelerindeki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, S.A., Z.A., B.M., C. K., H.S. M.O isimli 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda; bankacılık işlemleri ile para nakli ve haberleşmek için kullanılan 5 cep telefonu, bu telefonlara takılı vaziyette 5 adet sim kart ve 2 laptop bilgisayar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişinin aranmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA