Görevimin başındayım!


Takımın başına yeni getirilmesine rağmen özellikle transferler konusunda yönetimle yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle istifa edeceği öne sürülen İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, istifa iddialarını kesin bir dille yalanlayarak, “Yönetimimizle en ufak bir anlaşmazlık yok. Takımın başındayım. İstifa etmedim. Cumartesi günü toplanacağız. İnşallah kısmet olursa tüm taraftarımızla birlikte Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda şampiyonluğu kutlamak istiyorum” dedi.

 

Tarih : 14 Temmuz 2022 Perşembe 11:51

Takımın başına yeni getirilmesine rağmen özellikle transferler konusunda yönetimle yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle istifa edeceği öne sürülen İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, istifa iddialarını yalanladı. Konuyla ilgili sampiyon33.com Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Sütcü'ye konuşan başarılı hoca, görevinin başında olduğunu söyledi

“EN UFAK BİR ANLAŞMAZLIK YOK”

Yönetimle sorun yaşadığı iddialarını yalanlayan Dinçel, “Yönetimimizle en ufak bir anlaşmazlık yok. Takımın başındayım. İstifa etmedim. Cumartesi günü toplanacağız. İnşallah kısmet olursa tüm taraftarımızla birlikte Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda şampiyonluğu kutlamak istiyorum. Takım olarak 16 Temmuz’da Mersin’de toplanacağız. Kamp düşüncemiz var tabiki. Mersin’e geldiğimde yönetimimizle görüşerek tarihi ve kamp yerini belirleyeceğiz. Transferde ağır adımlar atıyoruz. Bayram öncesi piyasa çok yüksekti. Geçen sene 3’e oynayan oyuncu, bu sene 15 istiyordu. Bazı takımlarında büyük meblağlar harcaması oyuncuların isteğini artırdı. Bundan dolayı piyasa yüksekti. Bayram sonrası piyasanın düşeceğini düşünmüştük. Öyle de oluyor” ifadelerini kullandı.

“YAVAŞ YAVAŞ OYUNCU PİYASASI OTURMAYA BAŞLIYOR”

Transfer konusunda aceleci davranmadıklarını ifade eden İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “Yavaş yavaş oyuncu piyasası oturmaya başlıyor. Yönetimimizin de transfer görüşmeleri sürüyor. Önümüzdeki günlerde anlaşılan isimler duyurulmaya başlanır. Her sene bildiğim oyuncularla çalıştığımdan dolayı bu sene de kamuoyunun kanaati Fethiyespor’dan birçok oyuncunun Mersin’e geleceği yönündeydi. Herkesin bir sözleşmesi, bir isteği var. Kendi bildiğim oyuncularla olmak isterim. Lakin Mersin’e gelirken yönetimle en başta, kadronun iskeletinin korunması gerektiği, değerli isimlerin olduğu bu isimlerin kadroda tutulması gerektiğini söylemiştim. Fethiyespor’dan birkaç ismi isterim. Şartlar oluşursa neden olmasın. Aldığımız forvet oyuncusu Abuzer de mesela benim öğrencimdi" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA