Vali Pehlivan’dan basket şov!


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çukurova Basketbol kulübü tesislerini ziyaret etti, kulüp binasını gezip bilgiler aldıktan sonra basketbol oynadı. Vali Pehlivan, kulüp tesislerine gelişinde Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Kulüp Başkanı Serdar Çevirgen ve yöneticiler tarafından karşılandı.

 

Tarih : 19 Eylül 2022 Pazartesi 11:07

Yenişehir İlçesine bağlı Limonluk Mahallesinde bulunan, Avrupa’nın en iyi tesislerinden biri olma özelliğiyle sporcuların gözdesi olan tesiste incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, Başkan Çevirgen’den bilgiler aldı.  Vali Pehlivan daha sonra teknik ekiple bir süre basketbol oynadı. 2017 yılında Mersin İlimizde kurulan Çukurova Basketbol Kulübü, ilk senesinde ligde yarı final oynayarak dikkatleri üstüne çekmiş, 2019 yılında 3 kulvarda 31 maç arka arkaya kazanarak rekorları alt üst etmiş, müzesinde Türkiye Kupası Şampiyonluğu bulunan, Avrupada Final Four oynama başarısı gösteren Çukurova Kadın Basketbol Takımı bu sezon yaptığı yıldız transferleriyle Euroleague Women'ın 1 numaralı şampiyon adayı olarak gösteriliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA